• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pojačanje za Vojvodinu iz Partizana?

Autor mondo.rs

Sa Vojvodinom je na pripremama u Turskoj i igrač Partizana. Milan Stepanov nije krenuo na pripreme zbog povrede.



Fudbalska ekipa Vojvodine u narednih 14 dana pripremaće se u turskom Beleku za nastavak sezone u kojoj je glavni cilj osvajanje Kupa Srbije i borba za što viši plasman u prvenstvu.

Vojvodina je ove zime ostala bez važnog igrača - Aleksandra Stanisavljevića (otišli su i Miljan Mrdaković i Slaviša Radović), ali je zato dovedeno šest novih iograča. Možda će i sedmi.

Taj sedmi bi mogao da bude igrač Partizana Nikola Trujić, koji nije krenuo sa crno-belima na pripreme na Kipar, jer se na njega ne računa, ali zato jeste, prema pisanju "Sportskog žurnala", sa Vojvodinom u Beleku!

Izvor: MN PRESS



Iz Vojvodine i vest da jedan od najiskusnijih, povratnik Milan Stepanov, nije krenuo na pripreme zbog, kako se navodi na sajtu kluba, povrede.

"Stepanov je ostao u Novom Sadu na terapiji, kako bi se što pre oporavio i uključio u redovan trenažni proces", piše na sajtu kluba.

Trener Nenad Lalatović je na pripreme poveo 28 igrača:

Nikola Perić, Srđan Žakula, Marko Kordić, Ivan Lakićević, Milan Milinković, Darko Puškarić, Bojan Nastić, Nikola Antić, Radovan Pankov, Lazar Rosić, Nemanja Miletić, Novica Maksimović, Dušan Jovančić, Danilo Sekulić, Nikola Kovačević, Filip Malbašić, Marko Vukčević, Dejan Meleg, Uroš Stamenić, Siniša Babić, Mirko Ivanić, Aleksandar Paločević, Lazar Zličić, Marko Đurišić, Ognjen Ožegović, Džon Meri, Milan Pavkov i Saša Ćurko.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC