• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Derbi Vojvodine - dva gola i dva crvena!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Vojvodine nisu uspeli da iskoriste brojčanu prednost, od čak dva igrača više!, i da preokrenu rezultat protiv Spartaka.

Derbi Vojvodine - bez pobednika!

Od kada je Nenad Lalatović seo na klupu Vojvodine, a to je bilo protiv Javora u novembru, "stara dama" nije zabeležila poraz, ali nijednom kao u subotu nije bila tako blizu. Novosađani su posle prvih 45 minuta gubili od Spartaka, ali su u nastavku stigli do boda.

VOJVODINA - SPARTAK 1:1 (0:1)

Bila je to zapravo i prva utakmica Lalatovićeve Vojvodine u kojoj je njegov tim gubio, ali su se zbog crvenih kartona fudbalera Spartaka oni potpuno vratili u meč, i čak imali priliku da u poslednjih pola sata naprave potpuni preokret. Ali nisu...

U odnosu na sastav koji se susreo u prvom delu sezone, veliki broj promena u oba tima.

Dobio je povratnu loptu Dušan Mićić, i odmah u startu je vrlo loše prihvatio. Odbila se od njega, on je uspeo jednom da je ukroti, napravio je i dribling u opasnoj zoni, ali je u raskoraku završio na zemlji, a do lopte je stigao Nenad Šljivić...

Sjajno se namestio Šljivić i "zategao" ka golu, a Nikola Perić nije imao šanse da odbrani ovakakav pokušaj. Paradom je samo ulepšao pogodak...

Vojvodina - Spartak 0:1
Izvor: YouTube

Igrači Spartaka su se za ovu grešku "odužili" igračima Vojvodine svojim nepromišljenim potezima.

Prvo je Stefan Milošević u 54. minutu zaradio drugi žuti karton, da bi samo deset minuta kasnije Daniel Farkaš neoprezno startovao na Ognjena Ožegovića, na "ulasku" u peterac, za šta je sudija pokazao na jedanaesterac.

Tri godine i dva "mandata" kasnije od debija u dresu Vojvodine - upisao se Dejan Meleg.

Povratnik iz Ajaksa, koji je još u januaru 2013. godine debitovao za Vojvodinu protiv Partizana, tako je upisao svoj prvi pogodak za tim u kojem je ponikao, i najavio da će biti veliko pojačanje u nastavku sezone.

Vojvodina - Spartak 1:1
Izvor: YouTube

Bez obzira na to što je Vojvodina imala značajnu brojčanu prednost - domaći fudbaleri nisu uspeli da stvore ozbiljnu šansu od penala Dejana Melega. Spartak se, sasvim legitimno, odlučio za odbranu svog gola i u tome su uspeli i zasluženo iz Novog Sada odneli bod.

Vojvodina se nakon ovog remija izjednačila sa Partizanom na deobi četvrte pozicije sa 36 bodova, dok je Spartak ostao na dnu tabele sa 16 osvojenih bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC