• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Driblanje pred golom? Neshvatljivo!

Autor mondo.rs

U derbiju Vojvodine nije bilo pobednika, a Nenad Lalatović je nezadovoljan igrom svojih pulena. "Neverovatno je da jedan naš igraš dribla dvojicu njihovih ispred našeg šesnaesterca", kaže on.

 Nenad Lalatović o Vojvodina Spartak Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vojvodina od dolaska Nenada Lalatovića ne zna za poraz, ali je vezala i dva remija.

Povezane vesti

Protiv Spartaka iz Subotice su imali "gol manjka" koji su jurili i stigli na dvadesetak minuta do kraja. Imali su i prednost od dva igrača više, ali fudbaleri Vojvodine, čijom igrom trener Lalatović u subotu nije bio zadovoljan, nisu uspeli da naprave potpuni preokret.

"U najavi ovog meča, rekao sam da nas očekuje teška utakmica. Spartak je tim koji se dobro brani i koji na šest pripremnih mečeva nije primio nijedan gol, a postigao je dva", počeo je Lalatović priču na konferenciji za novinare posle meča.

Vojvodina je tokom zimskog prelaznog roka napravila mnogo "rokada" u timu, pa se na terenu stadiona "Karađorđe" videlo da igrači "stare dame" nisu još uvek u potpunosti uigrani. Gol koji su primili je razočarao Lalatovića.

Mićić se igrao pred golom i...

"Danas su postigli pogodak iz naše neshvatljive gluposti, jer je prosto neverovatno da jedan naš igrač dribla dvojicu njihovih ispred našeg šesnaesterca. No, uprkos tome što smo im poklonili gol, sa dve izmene na poluvremenu smo se vratili u utakmicu".

Vojvodina - Spartak 0:1
Izvor: YouTube

Spartak je meč završio sa dva igrača manje pošto je Stefan Milošević u 54. minutu isključen zbog drugog žutog kartona, a potom je deset minuta kasnije Daniel Farkaš dobio direktan crveni zbog faula u šesnaestercu.

"Penal i dva crvena kartona su bile ispravne odluke sudije, a mi smo sa dvojicom igrača više morali da preuzmemo više odgovornosti i zabeležimo pobedu. Čestitam igračima na htenju, ali igrom i rezultatom sigurno ne mogu biti zadovoljan", kazao je Lalatović.

U narednom kolu, Vojvodina će gostovati ekipi Metalca u Gornjem Milanovcu. Taj meč na programu je u petak od 16 časova. Spartak igra sa sa Radom u Subotici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC