• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Ožegović ima ponudu iz Kine

Autor mondo.rs

Trener "lala" izašao pred novinare sa informacijom o ponudi za svog mladog napadača.

 Ognjen-Ozegovic-ima-ponudu-iz-Kine Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

"Prolećni" deo sezone nije počeo dobro ni za Vojvodinu, a ni za njenog trenera Nenada Lalatovića lično, koji je posle remija sa Spartakom ušao u prepirku sa šefom struke Subotičana Andrejem Černiševim.

Ove nedelje, Lalatović je pripremao ekipu za naredni izazov - gostovanje Metalcu (petak, 16.00), ali je pažnja jednog igrača u četvrtak ipak bila poremećena. U pitanju je prvi centarfor ekipe.

"Moramo da vidimo šta će biti sa Ognjenom Ožegovićem, koji je danas dobio jednu ponudu iz Kine, pa je pitanje da li će uopšte putovati sa nama za Milanovac. U toku današnjeg dana, znaćemo da li on odlazi ili ostaje", rekao je Lalatović na konferenciji za novinare.

Mladi napadač afirmisao se početkom ove sezone u odličnim igrama "lala" na putu ka baražu za Ligu Evrope, a i u domaćem prvenstvu, gde je postigao gol sezone. U takmičarskoj 2015/16, mladi reprezentativac Srbije nastupio je na 26 utakmica i postigao devet golova, uz četiri asistencije.

Dok se iščekuje odgovor na pitanje o njegovom statusu, sigurno je samo to da Lalatović neće u Milanovcu računati na vezistu Novicu Maksimovića, koji ima parne žute kartone.

"Atmosfera u našoj ekipi je sjajna, kao što je bila i do sada. Tokom nedelje, igrači su stvarno dobro radili i ja sam zadovoljan. Očekuje nas jedna jako teška utakmica, samim tim što je jako teško igrati u Milanovcu. Radi se o sjajnom timu, koji ima sjajne pojedince i fenomenalnu polukontru i kontru. Pogledali smo njihovu utakmicu protiv Čukaričkog, gde su bili bliži pobedi. Na Banovom Brdu je jako teško uzeti bodove, a oni su u tome uspeli".

"Međutim, spremni smo za utakmicu i znamo sve o njima, kao što i oni znaju sve o nama, a siguran sam da će tri boda osvojiti ona ekipa koja bolje bude ušla u utakmicu i izrazi veću želju za pobedom. Idemo tamo da damo svoj maksimum i pokušamo da iskoristimo njihove mane, koje svaka ekipa ima, pa tako i oni, ali i mi. S druge strane, potrudićemo se da neutrališemo njihove vrline i dođemo do prva tri boda u prolećnom delu sezone", poručio je Lalatović.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC