• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Spremali se sa Ožegovićem, a on...

Autor mondo.rs

"Donekle mogu biti zadovoljan, pre svega zbog toga što su igrači pokazali želju da se sa tri boda vratimo u Novi Sad", kazao je Lalatović.

 Nenad Lalatović o Metalcu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine i Metalca remizirali su na otvaranju 24. kola Super lige Srbije. Posle 90 minuta fudbala u Gornjem Milanovcu nije bilo golova, a kako kaže trener novosadskog superligaša - samo je to nedostajalo za potpun ugođaj.

"Mislim da je ovo bila lepa, prava prvenstvena utakmica, na kojoj su samo nedostajali golovi da bi publika bila zadovoljna. Moram da napomenem da smo bili hendikepirani za ovu utakmicu, pošto smo se spremali sa Ožegovićem u napadu, a on je bukvalno pred put za Milanovac izašao iz autobusa i potpisao za kineski klub. Pored njega, nedostajali su nam još Maksimović i Kovačević", kazao je Nenad Lalatović novinarima posle meča.

Zbog odlaska Ožegovića u Kinu - pribeglo se drugačijim rešenjima.

"Trujić je korektno odigrao u špicu napada, iako to nije njegova prirodna pozicija. Pokušali smo sa brzim igračima da iznenadimo Metalac, da pobegnemo njihovoj odbrani i igramo agresivno na sredini terena. Donekle mogu biti zadovoljan, pre svega zbog toga što su igrači pokazali želju da se sa tri boda vratimo u Novi Sad. Nažalost, nismo uspeli u tome i remi je realan rezultat. Mi se već okrećemo narednom meču u sredu, jer za ovih devet dana imamo jako težak raspored, pošto posle Metalca, gostujemo Javoru i Radu", rekao je Lalatović.

Metalac u narednom kolu igra protiv Radnika iz Surdulice.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC