• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srećni Banjalučanin: Zaledio sam se...

Autor mondo.ba

Oglasio se i Banjalučanin, dobitnik 100.000 evra na kladionici!

Banjalučanin rođen 1977. godine, koji je iz razumljivih razloga želio da ostane anoniman i odbio da se fotografiše, pristao je da za "MOZZART Sport" izdvoji malo vremena i prokomentariše dosad neviđeni dobitak.

"Tikete ovakvog tipa igram skoro svaki dan, obično uložim marku, dvije ili tri. Većinom su to tiketi s većim kvotama, odnosno potencijalni dobici od više hiljada (konvertibilnih) maraka. Međutim, do skoro nisam ni znao da postoji mogućnost velike isplate, negdje sam pročitao da je u pitanju milion maraka, pa sam onda malo pojačao kvote na svojim tiketima", izjavio je Banjalučanin.

Na pitanje, kako se osjećao kad je vidio da mu je još jedna utakmica za dobitak, odgovorio je da je sreća što je popio nekoliko piva pa je bio opušteniji.

"Kada sam vidio da Liverpul gubi i da je rezultat 1:0 za Mančester siti, pa da je pred kraj meča Liverpul izjednačio na 1:1, e onda je već počela da me hvata panika. Imao sam tu, na finalu Liga kupa iks, i ostalo mi je još da sačekam Lion - PSŽ, gdje sam tipovao na pobjedu domaćina u prvom poluvremenu".

Prema njegovim riječima, nije se uopšte nervirao.

"Ako mi vjerujete. Zapravo, ja nisam pratio svaku utakmicu sa svog tiketa, smatrao sam da grčku ligu i ne mogu da pogodim. Međutim, neke utakmice sam gledao, Mančeste junajted i Arsenal sam pratio baš uz to pivo, a-ha-ha... Kad sam vidio da je došao kec, tek sam tada počeo da polako pratim tiket. Bilo je tih nekih utakmica iz grčke lige koje su počele i završile, pa sam vidio da su mi ostale još dvije utakmice i onda sam se zaledio..."

S dobijem novcem će uraditi samo jednu stvar.

"Samo jedna ideja je bila od početka kladilačkog staža, da riješim stambeno pitanje. To mi je životni problem, od rođenja sam podstanar. Potrefilo se, i imao sam sreće", naglasio je srećni dobitnik i dodao da je do ovog tiketa, njegov rekordni dobitak iznosio oko 400 KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC