• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaluđerović u 90. minutu pokvario rođendan Voše!

Autor mondo.rs

Andrija Kaluđerović postigao prvi gol od povratka u Rad i tako doneo svom novom-starom timu bod iz meča sa Vojvodinom.

 Rad Vojvodina 2:2 Superliga Srbije Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Dobar fudbal i odlična utakmica na Banjici!

Fudbaleri Vojvodine produžili su niz utakmica bez pobede na PET, a za to je najzaslužniji bio Andrija Kaluđerović koji je u nadoknadi vremena uspeo da postigne pogodak za izjednačenje i pokvario rođendan novosadskom klubu.

RAD - VOJVODINA 2:2 (0:1)

Vojvodina je imala u džepu sva tri boda, nekoliko propuštenih šansi da "završi utakmicu" preko Trujića i Ašćerića, ali se nervoza uvukla u kožu igrača Nenada Lalatovića što je dobro "namirisao" i iskoristio Andrija Kaluđerović.

A, kako je tekao meč?

Baš u trenutku kada su fudbaleri Rada imali inicijativu, a potom imali i poništen gol Andrije Kaluđerovića koji je za dlaku bio bliži golmanu Vojvodine nego što je smeo, usledio je "hladan tuš" od Lazara Rosića.

Nikola Ašćerić je izvukao daleki slobodnjak, a Siniša Babić u glavu pogodio štopera Vojvodine za vođstvo od 1:0. Mogao je Babić nekoliko minuta kasnije i da se upiše u strelce posle asistencije Malbašića, ali je lopta prošla pored stative.

Rosić, Rad - Vojvodina
Izvor: YouTube

Do drugog gola čekali su 54 minuta.

Filip Malbašić, inače bivši igrač Rada, je opet dobro odigrao po desnoj strani, izdriblao nekoliko igrača, a potom poslao oštru loptu u šesnaesterac - koju je u gol pretvorio Nikola Ašćerić, poslednje pojačanje Vojvodine.

Ašćerić, Vojvodina
Izvor: YouTube

Međutim, Rad se nije predavao.

Samo desetak minuta kasnije Stanojević je na sjajan način izveo korner sa leve strane, a Milan Ćulum je skočio na neverovatan način na prvoj stativi i pogodio suprotan ugao gola koji je čuvao Nikola Perić.

Do kraja meča "građevinari" su prebacili težište igre na polovinu Vojvodine, ali bez obzira na posed lopte koji su imali, nisu uspeli da ozbiljnije zaprete golmanu Nikoli Periću, sve do 90. minuta i greške Radovana Pankova.

"Zlatni orlić" je očajno zahvatio loptu i ispucao je ka svom golu, a lopta je došla do jednog igrača Rada koji je odlično prosledio loptu na drugu stativu. Na pravom mestu bio je Andrija Kaluđerović koji je postigao svoj prvi gol od povratka na Banjicu.

I doneo važne bodove u borbi za opstanak...

Kaluđer
Izvor: YouTube

"Još jedna lepa utakmica s četiri gola... Ne sme da nam se dešava da imamo utakmice u našim rukama i da ih ispuštamo. Vodili smo 2:0, imali i stopotostotnu šansu, a onda smo primili gol u situaciji u kojoj znamo da su najopasniji, iz prekida", kazao je Lalatović posle meča.

A, potom, objasnio gde je pogrešio njegov štoper...

"Prvi gol smo primili iz udarca sa 'prve' stative, a drugi posle lošeg ispucavanja našeg igrača. Nekad morade izbiti loptu slabijom nogom, a ne da idete kontra, nogom preko noge... Jako mi je krivo. I u Ivanjici smo primili golu u 90. minutu kao i sad. Čestitam Radu", kazao je on.

Trener Rada Milan Milanović bio je kratak posle meča u izjavi za Arenu Sport.

"S jedne strane be mogu da budem nezadovoljan, s jedne i zadovoljan, ali sve je dobro dok se ne gubi. U prvom poluvremenu smo igrali svoj najbolji fudbal ove godine, a gubili smo. Eto kako fudbal nekad može da bude nepravedan. Drago mi je što smo u svlačionici našli snagu i energiju da ostanemo u igri", poručio je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC