• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zvezdaši na južnoj tribini iz interesa"

Autor mondo.rs

"Među našim navijačima na južnoj tribini su i oni koji su navijali za Zvezdu, pa su tu iz interesa", kaže Ivan Ćurković.

 Janicari-su-problem-na-jugu-kaze-Ivan-Curkovic Izvor: MN PRESS

Nije tajna da na južnoj tribini, gde se decenijama okupljaju najvatreniji Grobari, postoji i nesvakidašnja grupa navijača nazvana "janičari".

To su, zapravo, bivše Delije, navijači Crvene zvezde, koji su u međuvremenu napravili "transfer" na suprotnu tribinu.

Upravo o njima, predsednik Radne grupe FK Partizan Ivan Ćurković, govorio je kada je pričao o sukobu na relaciji tribina-Uprava.

"Navijači su emotivno vezani za klub i naravno da imaju pravo da kažu šta misle i iskažu svoje nezadovoljstvo, ali među njima ima i onih koji su navijali za Zvezdu, pa su i oni tu iz interesa", rekao je Ćurković, a prenosi "Kurir".

"Postoje oni navijači koje smo finansijski pomagali kada im je trebalo, ali smo odustali od te prakse i njima to sada očigledno smeta", dodao je legendarni golman crno-belih i potom dugogodišnji funkcioner, koji se našao na udaru "dela južne tribine" posle intervjua hrvatskim medijima u kojima je izjavio da je "Hrvat i katolik".

"Nemamo mi čega da se plašimo. Mandat ove Skupštine traje još četiri godine i mi nesmetano radimo naš posao. Po okončanju sezone održaćemo sednicu i tada ćemo videti ko je gde, jer je Skupština merilo svega. Mi nemamo nikakav problem s navijačima, već s takozvanim navijačima i u stalnom smo kontaktu s državnim organima, kojima smo zahvalni što su nam pomogli da derbi organizujemo bez incidenata", rekao je Ćurković.

On je istakao da "neko smešta generalnom sekretaru Milošu Vazuri" i dodao da "mu nije baš jasna ostavka Vojkana Nedića".


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC