• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hajduk za Rijeku, Dinamo "pao"

Autor mondo.rs

U derbiju prvenstva Hrvatske Hajduk u Splitu dobio Dinamo 1:0 (1:0). Meč rešen u četvrtom minutu. "Bed blu bojsi" se tukli između sebe.


Pre samo četiri dana Dinamo je u Splitu, u polufinalu Kupa Hrvatske, lagano dobio "bile" (2:0) i praktično ceo posao rešio već u prvom meču.

U nedelju, Hajduk je pred svojim navijačima, protiv istog, najvećeg rivala bio bolju. Derbi meč 28. kola prvenstva Hrvatske rešene je u četvrtom minutu golom Frana Tudora.

Hajduk
Izvor: YouTube


Splićani su posle 13 utakmica bez pobede (devet poraza) konačno, prvi put posle 14. septembra 2013. godine, uspeli da dobiju Dinamo. Tog leta bilo je 2:0. Podsećanja radi, Hajduk je bez pobede u Zagrebu čak osam godina.

Trijumf "bilih" zakomplikovao je situaciju na vrhu tabele. "Modri" posle 28 prvenstvenih utakmica imaju samo dva boda više od Rijeke, koja je ove sezone doživela samo jedan poraz, naspram tri Dinama. Ali, Riječeni imaju čak četiri remija više.

Ekipi iz Splita pobeda, osim na psihološkom planu i rušenja neugodne tradicije, ne znači mnogo. Hajduk je gotovo bez šansi da osvoji titulu, jer za vodećim zaostaje 13 bodova.

Domaćin je odmah posle vođstva mogao da duplira prednost, jer je u jednom napadu, iz jednog šuta, pogodio obe stative. U drugom delu tresla se i prečka Dinamovog gola. Međutim, i gosti su imali nekoliko odličnih šansi, ali nisu uspeli da postignu pogodak.

Pre utakmice, na putu iz Zagreba do Splita, došlo je do sukoba navijača Dinama. Na odmorištu Jasenice potukli su se "mamićevci" i "antimamićevci", pa je morala da interveniše i policija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC