• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan je veliki, bio i biće

Autor mondo.ba

Trener fudbalera Borca Borče Sredojević zadovoljan mečom, koji su odigrali njegov sadašnji klub Borac i bivši Partizan.

 Borac Partizan 0:0 , izjava Borče Sredojević Izvor: MONDO/Nebojša Šatara

Iz delegacije FK Partizan mnogi su se nakon prijateljskog meča protiv Borca u Banjaluci pitali, kako je moguće da ova ekipa vodi grčevitu borbu za opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Trener Borca Borče Sredojević ekipu je preuzeo nedavno i zabilježio dvije pobjede u nizu. Što se tiče meča sa Partizanom nije krio oduševljenje što je igrao protiv bivšeg kluba.

„ Prava prijateljska utakmica, ono što mene posebno raduje. Korektna utakmica, utakmice fer pleja, utamica respekta. Partizan to zaslužuje. To je naš velikan, bio, sada je ,a i biće u budućnosti. Mi smo ovu utakmicu doživjeli kao prazničnu u pravom smislu riječi. Raduje me publika, koja je došla i Borčeva i Partizanova", rekao je trener Borca Borče Sredojević.

Svjestan je da njegova ekipa mora što prije zaboraviti ovaj meč i "prebaciti" se na Premijer ligu BIH. U narednom meču ih već očekuje Sarajevo.

„ Mi ovu utamicu ipak trebamo što prije zaboraviti. Ovo je prijeteljska utakmica. Imamo velike obaveze da izborimo opstanak u ligi. Očekuju nas teške utamice sa jakim protivnicima,tako da pod hitno ovo moramo zaboraviti. Bilo je lijepo posmatrati igrače obe ekipe. Kako je Ivan Tomić rekao i meni je žao što utakmica nije završena 2.2. Ivanu želim puno sreće.  Partizan pratim. Raduje me da je uspio stabilizovati tim sa mladim igračima. Nadam se da će naredne godine Partizan biti pravi kao što je i bio", kaže Sredojević, koji vjeruje da njegov tim može i naredne sezone igrati Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

" Ako napravi se kohezija navijača, ljudi koji rukovode klubom, trenera , igrača i medija, onda to sve olakšava. Kad smo svi zajedno biće puno, neću reći lakšte, ali tako možemo izboriti opstanak", poentirao je Sredojević.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

antara

Tuzno je kada navijaci koji su odrastli uz Partizan i Zvezdu pale salove koje su kao mali kupovali jer su voljeli taj klub !!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC