• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša - Zvezda: Gosti na istoku, na sever za 100

Autor mondo.rs

"Fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da je zapadna tribina rezervisana isključivo za navijače Vojvodine", poručeno je iz Novog Sada.

 Vojvodina-Crvena-zvezda-prodaja-karata Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Prodaja ulaznica za derbi predstojećeg, 28. kola Superlige počeće u sredu.

Fudbaleri Vojvodine i Crvene zvezde sastaće se u subotu od 18.00 časova na "Karađorđu" (TV Arena sport), a karte za ulaz na stadion biće prodavane na stadionu od petka u podne. Sve detalji prodaje objašnjeni su na klupskom sajtu.

Ulaznice će se prodavati po cenama od 500 (zapad), 400 (istok) i 100 dinara (sever), a jedna osoba će, uz ličnu kartu na uvid, moći da kupi najviše tri ulaznice. Kupac neće moći da kupi više od tri ulaznice, bez obzira na to da li će kod sebe imati više od jednog ličnog dokumenta.

Osim objašnjenja Vojvodine da će karte biti prodavane prema principu "jedna ulaznica - jedna stolica", što znači da će ulaznice morati da imaju i deca bilo kog uzrasta,  sa "Karađorđa" je poslato obaveštenje i za gostujuće navijače.

"U cilju da utakmica protekne bezbedno i u dogovoru sa policijom, fudbalski klub Vojvodina još jednom naglašava da je zapadna tribina rezervisana isključivo za navijače Vojvodine i da na tu tribinu neće biti dozvoljen ulaz navijačima Crvene zvezde, čak ni onima sa kupljenom ulaznicom. Za navijače Crvene zvezde rezervisana je isključivo istočna tribina", precizirano je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC