• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović ponovo "meša karte"

Autor mondo.rs

Crveno-beli će za duel sa Vojvodinom najveće promene opet imati u veznom redu.

 Vojvodina Crvena zvezda sastavi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iz utakmice u utakmicu, fudbaleri Crvene zvezde bliže se šampionskom peharu Superlige, pa trener Miodrag Božović, kao što je i najavio, sve više kombinuje tim i proverava neke mlade igrače.

Očekuje se da tako bude i u Novom Sadu, uprkos tome što se igra derbi meč sa Vojvodinom (subota 18 časova, TV Arena Sport).

Gotovo sigurno i ovu utakmicu propustiće Marko Grujić. Budući vezista Liverpula već neko vreme ima problem sa leđima, tako da nije igrao u poslednja dva meča crveno-belih (protiv Spartaka i Novog Pazara, po 4:0), a i nije mogao da debituje za A reprezentaciju Srbije, iako je to bilo planirano u duelu sa Estonijom.

S obzirom na to da duel protiv Vojvodine nema bitan uticaj na stanje na tabeli, u Zvezdi su procenili da nema potrebe žuriti sa povratkom mladog fudbalera na teren.

Njegovo mesto u sredini terena mogao bi ponovo da zauzme Mihailo Ristić, kao protiv Spartaka, pošto je Srđan Plavšić u Novom Pazaru doživeo povredu zgloba, zbog čega je morao da otkaže poziv u mladu reprezentaciju. Verovatno je da i u njegovom slučaju crveno-beli neće rizikovati.

⚪️⚽️

A photo posted by Srdjan Plavsic (@srki_plavsic_17) on


Iznenađenje za subotnju utakmicu, može se čuti na stadionu Rajko Mitić, mogao bi da bude prvi start Davida Babunskog u timu Crvene zvezde. Makedonski kreativac odigrao je ceo meč za mladu reprezentaciju svoje države protiv Islanda (0:0), a protiv Francuske (1:1) je zamenjen tek u finišu.

Bivši đak Barselonine škole ovog proleća je najveću minutažu dobio protiv Spartaka, oko pola sata, a u igru je ulazio još samo protiv lučanske Mladosti, kada je na terenu bio poslednjih desetak minuta. Utakmica protiv rivala kao što je Vojvodina odlična je prilika da pokaže koliko zna i moguće je da će ga Božović "baciti u vatru" od prvog minuta.

Posle nekoliko utakmica pauze, u konkurenciji za tim je i Savo Pavićević. Iskusni defanzivac odigrao je drugo poluvreme prijateljske utakmice u Bijeljini i pokazao da je povreda zgloba prošlost, tako da će i on konkurisati za mesto u timu. Videćemo samo da li će Božović odlučiti da možda odmori kapitena Aleksandra Lukovića ili će Pavićević čekati priliku na klupi za rezerve.

Očekivani tim Crvene zvezde za duel sa Vojvodinom u 28. kolu Superlige: Kahriman - Ibanjez, Edson, Luković, Petković - Le Talek, Donald - Ristić (Babunski), Katai, Srnić - Vijeira.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC