• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac pred Sarajevo: Neka misle da su favoriti

Autor mondo.ba

U taboru Borca ističu da će protiv Sarajeva dati maksimum na terenu, ali da kakav god da rezultat bude, borba za opstanak nije gotova.

 Premijer liga BiH Derbi Borac - Sarajevo, najava Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Derbi 23. kola Premijer lige biće odigran u Banjaluci gdje će se u subotu od 18.30 sastati Borac i Sarajevo.

Gosti dolaze sa šampionskim ambicijama, dok Borac nema prava na kiks i mora da pobjeđuje, pogotovo kod kuće, kako bi izborio opstanak u ligi.

"Izuzetno me raduje ova utakmica jer sam trener koji zna da se nosi s pritiskom i svojim igračima da objasnim kako se igraju ovakve utakmice koje su «pritisak» i za nas i za protivnika. Sarajevo je jedna od najkvalitetnijih ekipa u PLBIH imali su promjenu trenera, isto kao Borac, dolaze sa novim motivima i novom vizijom vjerovatno, ali ono što je meni malo začuđujuće, ali i što me pomalo raduje je da su tri dana pred utakmicu sami sbee proglasili favoritima, da dolaze po pobjedu u Banjaluci. Na nama je da pružimo još bolju igru i nadamo se dobroj igri i pobjedi", rekao je trener Borca Borče Sredojević.

On od svojih igrača traži prvo dobru igru, a rezultat dolazi kao posljedica toga.

"Mora se dobro odigrati utakmica, pa onda govoriti o rezultatu. Nikada neću unaprijed govoriti o rezultatu, upisati pobjedu dok utakmica još nije ni počela. Atmosfera među igračima je izvanredna, mobilna, u sportskom smislu riječi i nadam se da će momci odraditi sutra ono što treba, da odigraju dobru utakmicu i po mogućnosti ostvarimo pobjedu".

Trener Borca ističe da kakav god da u subotu bio rezultat, borba za opstanak nije završena.

"Momcima sam objasnio da će borba za opstanak da se vodi možda čak do zadnje utakmice. Takva je liga i tako se igra, znamo koliko klubova ispada. Radimo utakmicu po utakmicu i sutrašnja utakmica nam je najbitnija. Nadam se da će biti uspješno završena i onda ćemo razmišljati o sljedećem protivniku. Idemo korak po korak, a bilo bi neozbiljno sada govoriti šta će biti za mejsec dana. Šanse postoje i ako bude neuspjeha, Borac mora da igra sve utakmice maksimalno. Neću da rzamišljam o negativnim rezultatima, ali ni to nije kraj, dok iole postoji šansa mi ćemo to iskoristiti. Isto tako i u slučaju pozitivnog rezultata ništa nije gotovo, on nam samo daje vjetar u leđa", istakao je Sredojević.

Fudbaler Borca Nenad Kiso kaže da Borac uz podršku svojih navijača može do povoljnog rezultata.

"Mogu samo da obećam da ćemo sutra dati sve od sebe. Očekuje nas jako teška utakmica. Oni su promijenili trenera, što je jako pozitivno uticalo na jih. Mi se iapk nadamo da ćemo uz pomoć navijača i borbenu igru doći do pobjede i nastaviti niz koji smo napravili u prethodne dvije utakmice", rekao je Kiso.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC