• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta je golman Borca poželio za 27. rođendan?

Autor mondo.ba

Branislav Ružić, čuvar mreže Borca u subotu slavi 27. rođendan, a za poklon je poželio trijumf nad Sarajevom, šampionom Bosne i Hercegovine i njegovim rodnim gradom.

 Branislav Ružić poželio za rođendan pobjedu Borca nad Sarajevom Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk
Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

  Prethodne sezone, golman Banjalučana je odlično branio u dvobojima sa bordo klubom, a vjeruje da će tako biti i u današnjem derbiju (18.30 h) na Gradskom stadionu.

"Najvažnije je da savladamo Sarajevo i osvojimo tri boda prijeko potrebna za opstanak. Poslije toga dolaze pojedinačne želje. Meni sigurno neće nedostajati motiva, hoću da uljepšam rođendan. Iako Sarajevo ima ubojit napad, vjerujem da će odbrana sačuvati naš gol. Od saigrača iz napada ću tražiti da mi poklone loptu u mreži rivala", izjavio je Ružić za banjalučki "EuroBlic".

Priznao je takođe da je očekivao poziv selektora BiH Mehmeda Baždarevića za okupljanje kandidata za A tim "zmajeva" iz Premijer lige BiH.

"Nisam prepotentan i ne želim sebe da ističem, ali me je kontaktirao Igor Janković, pomoćnik selektora Baždarevića i rekao da me prate, da su zadovoljni i da će me pozvati. Šta se u međuvremenu promijenilo, ne znam. Nastaviću da dajem sve od sebe na treninzima i utakmicama Borca, a ako budu računali na mene u budućim reprezentativnim akcijama, sigurno ću se odazvati", dodao je banjalučki čuvar mreže.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jordan

Neka ti se zelje ostvare. Svi na stadion

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC