• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lesterova bajka za neke je noćna mora

Autor mondo.rs

Naravno, za kladionice...

Fudbalerima Lester sitija još jako malo treba da bi postali šampioni Engleske. U poslednjih šest kola Premijer lige ulaze sa sedam bodova više od drugoplasiranog Totenhema.

Ako četa Klaudija Ranijera uspe u nečemu što mnogi smatraju čudom, biće to jedna od najlepših fudbalskih priča ikada. Za neke, ipak, biće to noćna mora.

Reč je, naravno, o kladionicama...

 Portparol čuvenog "Viliam Hila", Grem Šarp, kaže da je ta kladionica pre sezone imala kvotu 5000/1, što znači da, ako Lester postane šampion, na jednu uloženu funtu dobijate 5.000. Po njegovom mišljenju, Lesterovo osvajanje titule moglo bi da košta engleske kladionice više od 10 miliona funti!

"Lesterova bajka definitivno postaje ostvarenje noćne more za sve kladionice", priznao je Šarp, a prenosi ESPN.

"Viliam Hil" je uoči početka sezone dobio 25 uplata na to da će Lester završiti kao prvi. Neki od njih su, međutim, odlučili da ne rizikuju, pa su pristali se nagode sa kladionicom i da prodaju deo ili celu svoju opkladu za novac značajno manji od potencijalnog dobitka.

Jedan od njih je Lej Herbert, koji je uložio 5 funti, ali je pristao da mu kladionica isplati 5.500 funti za 40 odsto uplate, tako da sada čeka mnogo manji potencijalni dobitak nego što je 25.000.

"Velikim sam navijač Lestera i čvrsto verujem da će osvojiti Premijer ligu, međutim, verenica me je ubedila da je nekada potrebno donositi odluke razumom, a ne samo srcem. I dalje, ipak, imam priliku da zaradim dobru svotu novca", kaže Lej.

Poput njega, momku iz Mančestera poznata kladionica je platila je oko 28.000 funti da prepolovi svoju uplatu od 20 funti, čime je u slučaju dobitka ovog igrača sebi sačuvala više od 20.000 funti.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC