• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Podigao nas prekid Zvezdinog niza

Autor mondo.rs

"I dalje jurimo ono što smo zacrtali, a to je plasman u Evropu", poručuje trener Vojvodine Nenad Lalatović pred meč sa Voždovcem u nedelju.

 Nenad Lalatović izjava pred Voždovac Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Fudbaleri Vojvodine uspeli su u nekoliko dana da prekinu prvo pobednički niz Crvene zvezde (24), a potom i da okončaju svoj loš niz utakmica bez pobede (8) i to u Nišu. Oni su ubedljivo savladali domaći Radnički (3:0) i tako potvrdili svoje učešće u plej-ofu.

Uoči poslednjeg kola "regularnog" dela Superlige Srbije Vojvodina se nalazi na šestom mestu, a pred svojim navijačima želi da u nedelju i popravi taj plasman, a za protivnika će imati ekipu Voždovca.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović kazao je da veoma poštuje ekipu Voždovca, čiji je trener njegov prijatelj Bratislav Živković.

"Vojvodina može, a i mora da potvrdi dobru igru i pobedu iz Niša, tako što će na svom stadionu odigrati još bolje protiv ekipe Voždovca. Radi se o dobrom timu, koji se jesenas borio za opstanak, a sada je u prolećnom delu uspeo da izbori plasman u plej of. To govori o njihovom kvalitetu, a imaju sjajne pojedince".

Podvukao je da pre svega misli na Oditu, Mašovića, Pavlovića, Marinkovića...

"Ne smemo da se opustimo i u utakmicu moramo da uđemo maksimalno motivisano, kako bismo se pred našom publikom predstavili u pravom svetlu i zabeležili prvu prolećnu pobedu i na našem “Karađorđu”. Atmosfera u timu je sjajna, a podiglo nas je i mnogo nam je značilo to što smo baš mi bili ti koji su uspeli da prekinu pobednički niz Crvene zvezde. Nakon toga smo još bolje odigrali u Nišu, a lično ne pamtim kada je Radnički poslednji put izgubio 0:3 kod kuće.

"I dalje jurimo ono što smo zacrtali, a to je plasman u Evropu", poručio je on.

Utakmica se igra na stadionu "Karađorđe" u nedelju od 16 časova, a sem golmana Perića, ne može da računa na Jovančića, Maksimovića i Miletića.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC