• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grobari opet protiv Zečevića: Bojkot!

Autor mondo.rs

Navijačka grupa "Grobari Jug" dostavila je medijima saopštenje u kojem se traži bojkot Skupštine i protest ispred SC Teleoptik, gde bi trebalo sprečiti "profesionalne podizače ruku" da preuzmu klub.

 Saopštenje Grobari Jug neće Žarka Zečevića  Izvor: MN PRESS

U jeku borbi za prevlast u Fudbalskom klubu Partizan, a Skupština na kojoj bi trebalo da bude izabran novi predsednik zakazana je za 12. april, javili su se i Grobari.

Deo navijača sa južne tribine objavio je proglas i poslao ga medijima mejlom...

"Trenutna uprava FK Partizan nedeljama unazad pokušava da svoje navijače kriminalizuje i satanizuje", navodi se u saopštenju navijačke grupe "Grobari Jug".

"Pokušavaju da sve svoje neuspehe ove sezone, kao što su neulazak u Ligu šampiona, poraz u Ligi Evrope i rekordnih 32 boda zaostatka za večitim rivalom, opravdaju lošom srećom, a oduševljeno najavljujući osvajanje Kupa Srbije".

"Na naše zahteve da se zakaže Skupština oni odgovaraju pritiscima na članove, zakazivanjem par dana pred 'večiti derbi' i gurajući u prvi plan ljude koji su već godinama bili saučesnici u lošim rezultatima, što na terenu, a najviše na poslovnom planu. Čine sve to nadajući se glasovima 'profesionalnih podizača ruku' iza kojih stoji Žarko Zečević".

"Zato obaveštavamo javnost da navijači Partizana neće prisustvovati Skupštini zakazanoj za 12. aprila. Pozivamo sve članove Skupštine da učine isto".

"Takođe, navijače pozivamo da u utorak, 12. aprila, dođu na protest u 16 časova ispred SC Teleoptik i spreče da Partizan padne u ruke ljudima, koji su ga do ovde i doveli", navodi se u saopštenju potpisanom sa:

"Udruženje navijača Partizana".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC