• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša zna sa Nišlijama: Sedam golova za 10 dana!

Autor mondo.rs

Fudbaleri Vojvodine prezentovali su još jednu dobru partiju i Radničkom za poluvreme dali četiri gola, što je sa onih tri u gostima u Nišu pre deset dana tačno sedam. Surdulica "preskočila" Voždovac.

Voša je u seriji!

Otkako su uspeli da prekinu pobedničku seriju Crvene zvezde, a u isto vreme i da prekinu svoj nešto lošiji niz koji traje od početka proleća, fudbaleri Vojvodine uspeli su u potpunosti da se "probude" što su dokazali u subotu kada im je gostovala ekipa Radničkog iz Niša.

U četvrtom ovosezonskom susretu ovih timova Vojvodina je uspela da ponovi igru iz pretposlednjeg kola preliminarne faze Superlige i da još u prvom poluvremenu ostvari pobedu. Protiv Nišlija su za deset dana postigli sedam golova.

VOJVODINA - RADNIČKI 4:0 (4:0)

Momci Nenada Lalatovića probili su se na četvrto mesto na tabeli, iza Partizana i ispred Borca, a najveće zasluge za odličan meč na "Karađorđu" pripadaju pre svega Dejanu Melegu.

Od četiri gola koliko je Voša postigla u prvom poluvremenu, on je bio zaslužan za tri, pa je asistirao Darku Puškariću u 3. minutu, Danilu Sekuliću u 16. minutu i Nikoli Trujiću u 42. Treći od četiri pogotka postigao je napadač Nikola Ašćerić koji je u 35. minutu posle solo akcije uspeo da zaobiđe golmana Jovanovića i da loptu pošalje u prazan gol.

Za razliku od prvog, drugo poluvreme nije bilo ni upola sadržajno kao prvih 45 minuta, pa u nastavku nismo videli još neki pogodak.

U drugom meču dana Surduličani su nastavili sa odličnim partijama. Najslabije rangirana ekipa plej-ofa od ovog kola biće Voždovac, pošto su na svom stadionu poraženi od Radnika.

Već u 17. minutu gosti su vodili golom Arsića, da bi Miljan Mutavdžić, nekadašnji reprezentativac Srbije, postigao drugi gol u 60. minutu. Saša Ivković, partizanovo dete, u 71. minutu doneo je utešni pogodak "zmajevima".

PAROVI 31. KOLA U PLEJ-OFU:

Vojvodina - Radnički 4:0 (4:0)
/Puškarić 3, Sekulić 16, Aščerić 35, Trujić 42/

Voždovac - Radnik 1:2 (0:1)
/Ivković 71 - Arsić 17, Mutavdžić 60/

Crvena zvezda - Partizan (18.00, Arena sport 1)

petak:

Čukarički - Borac 3:1 (2:1)
/Pavlović 17, 31, 61 - Vujaklija 38/

TABELA: Crvena zvezda (-1) 41, Čukarički 30, Partizan (-1) 27, Vojvodina 26, Borac 23, Radnički 23, Radnik 22, Voždovac 20.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC