• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crno-bela familija: Sramne optužbe!

Autor mondo.rs

Opozicija aktuelnog rukovodstva FK Partizan ogradila se od napada na generalnog direktora kluba Miloša Vazuru i članove obezbeđenja.

 Crno bela familija o napadu na Vizuru i optužbama čelnika Partizana Izvor: MONDO/Vladimir Sukdolak

Huliganski napad na generalnog direktora FK Partizan Miloša Vazuru i brutalno prebijanje čoveka iz njegovog ličnog obezbeđenja, kao i pripadnika službe bezbednosti na ulazu u prostorije crno-belih, i na Veliki petak je sportska tema broj jedan u Srbiji.

Radna grupa, koja do izborne Skupštine obavlja rukovodeće poslove u klubu, nakon napada je izdala saopštenje, u kome odgovornost prebacuje na opozicionu grupaciju, koju čine nezadovoljni delegati klupske Skupštine.

"
Jesu li na ovaj način trebali da započnu pregovori na koje je ovih dana pozivala grupacija ljudi pod nazivom 'Crno-bela familija'?", stoji, između ostalog, u saopštenju.

"Crno-bela familija" pre nekoliko dana je formirala "Radnu grupu u senci", a njen lider Nenad Bjeković u četvrtak je osudio napad na Vazuru i rekao da je "zgrožen optužbom iz Partizana".

Bjeković je tom prilikom najavio opširnije obraćanje javnosti iz tabora "Crno-bele familije", što se dan kasnije i dogodilo.

Saopštenje (odgovor rukovodstvu FK Partizan) prenosimo u celini.

"Ovim putem želimo da se obratimo javnosti, a pre svega svima kojima je Partizan u srcu. Primorani smo da se oglašavamo posle novih gnusnih laži, koje u vidu izjava ili saopštenja plasiraju pojedinci iz FK Partizan.

Pre svega želimo da se ogradimo i osudimo nemile scene kojih smo bili svedoci na parkingu ispred Stadiona FK Partizan, a koje Uprava koristi da širi laži, mržnju i svoje neuspehe i svoj nelegitiman boravak u klubu sakrije iza istih.

Sve što se dogodilo, apsolutno nema nikakve veze sa bilo kojim članom Skupštine i našom namerom da legitimno i sa spremnom većinom nadglasamo lažne institucije i pojedince koji rukovode klubom u ovom trenutku.

Sramno je optužiti legende kluba, uspešne privrednike i dugogodišnje sportske radnike koji stoji iza naših zahteva, da na bilo koji način pokušavamo da urušimo klub ili stvorimo atmosferu straha i linča. Mi smo u klubu od osnivanja, tu smo sa imenom i prezimenom, dali smo i krv i znoj za FK Partizan.

Pretnjama i ucenama su, tvrdimo odgovorno, izloženi samo zaposleni koji su u interesu Partizana tražili vanrednu Skupštinu, a kojima generalni direktor kluba i njegovi savetnici dnevno prete. Direktor i nekolicina njemu bliskih, donedavno potpuno anonimni sitni prevaranti, a sada zvezde dnevne štampe, koji koriste klub za ličnu promociju i zbog kojih se više ne piše o igračima i pobedama, o navijanju i uspesima FK Partizan.

Mi, koji smo gradili klub od osnivanja, učestvovali u svim uspesima i bili uz klub u svakom trenutku - predstojeću Skupštinu ne gledamo kao borbu za vlast, kako klub to saopštava, ili kao borbu za život ili smrt. Skupština će samo one koji su zalutali u naš voljeni klub uputiti u pravac u koji ih javnost i iskreni navijači upućuju. Partizan mora da nastavi da ide putem slave i pobeda, a ne putem ličnog interesa i kriminala.

Lični interes je taj koji Miloša Vazuru, iza koga se kriju Milan Obućina, Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Milorad Vučelić i još nekolicina njihovih kriminalnih rođaka i prijatelja, prisiljava da se grčevito bore za opstanak u klubu. Sve u nameri da bi pokušali da prikriju nezakonite radnje, koje su već, nadamo se, predmet istraga državnih organa".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC