• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venger odbrusio navijačima: A, Emirejts?

Autor mondo.rs

Navijači Arsenala su "gladni" trofeja, a kao po običaju, na kraju sezone na Emirejtsu se pojavljuju navijači sa transparentima na kojima piše da je vreme da Arsen Venger ode.

"Wenger Out!"

Ovo je čest natpis na transparentima koje navijači Arsenala unose na stadion pred kraj sezone, kada već postane izvesno da ni te sezone njihov omiljeni klub neće osvojiti titulu u Premijer ligi, već će se zadovoljiti mestom u Ligi šampiona. 

Tada obično požele da Uprava smeni dugogodišnjeg trenera Arsena Vengera.

Nije da nije navikao na takve stvari, ali iskreno priznaje da ga to već polako nervira. U svoju odbranu govori da drugi klubovi imaju daleko veći budžet i manje problema sa povredama, ali i to da je ovom timu doneo tri titule u Premijer ligi, poslednju još 2004. godine.

Međutim, izgleda da su ga navijači pošteno isprovocirali na kraju sezone 2015/16, pa im je otkrio da je već nekoliko puta mogao da napusti klub, ali nije - ZBOG KLUBA!

O čemu se radi?

Arsenal se 2006. godine preselio na "Emirejts" sa dotadašnjeg stadiona "Hajberi", a to je donelo mnogo finansijskih poteškoća po klub.

"Kada smo počeli sa izgradnjom stadiona bila je potrebna garancija bankama i ja sam potpisao ugovor na pet godina", počeo je Venger.

"Uradio sam to. Znate li koliko sam klubova odbio u tom periodu?", ponovio je nezahvalnim navijačima trener koji je tada bio među najtraženijima na svetu nakon savršene sezone u Arsenalu, koju je završio bez poraza.

"Banke su tražile neku vrstu garancije da će ih klub ispoštovati i da će imati da otplati dug. Vezao sam se ugovorom za Arsenal i ostao da radim u teškim uslovima. Zato ne volim kada me kritikuju jer nismo osvojili titulu u tom periodu. Prihvatam kritike, ali je to preterivanje", zaključio je on.

Venger je još 1996. godine preuzeo Arsenal i jedan je od trenera koji su najduže u jednom klubu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC