• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sredojević: Nešto najljepše u fudbalu

Autor mondo.ba

Trener Borca Borče Sredojević bio je zadovoljan zbog pobjede nad Slavijom (2:1) u meču 27. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine nakon kojeg su crveno-plavi pobjegli iznad crte za ispadanje.

 Borče Sredojević poslije Borac - Slavija 2:1 Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Banjalučani su povezali dvije pobjede (Rudar i Slavija) i poslije dužeg vremena ponovo došli do željene 10. pozicije na tabeli koja garantuje opstanak u eliti bosanskohercegovačkog fudbala.

Šef struke „Velikana iz Platonove“ nije krio zadovoljstvo poslije trijumfa nad „sokolovima“.

„Nešto najljepše u fudbalu jeste kad ekipa koja se bori za opstanak ima vođstvo od 1:0 i kasnije pametnom igrom stigne do drugog pogotka. Međutim, najviše smo se pribojavali neiskustva naših igrača, a to se pokazalo i kod prekida, gdje nas je protivnik kaznio i izjednačio. Isto tako je veliki problem bila i nestandardizacija tima jer mijenjamo sastav pred svaku utakmicu. Pružamo šansu mladim igračima koji, po meni, odlično rade na treninzima i zaslužuju šansu da nastupe za Borac. To su pokazali u ovoj, ali i u prošloj utakmici u Prijedoru“, rekao je Sredojević, a prenio „Borac-sport“.

Povreda Darka Maletića u 51. minutu, priznao je trener Borca, poljuljala je redove crveno-plavih...

„Kad je zbog povrede igru napustio naš najiskusniji igrač Maletić, tad se uvukao određeni strah i iskren da budem, jedva sam ‚istjerao‘ našu posljednju liniju prema naprijed, kako se ne bi uvukli previše nazad i ne bi napravili neke kardinalne greške iz kojih bi nas protivnik kaznio. Borac ovako mora da igra i ubuduće bez obzira na utakmice koje nas čekaju. Podigli smo i jednu i drugu tribinu na noge i to je ono zbog čega se fudbal i igra i zbog čega publika dolazi na stadion. Mogu još samo da čestitam momcima jer bi nakon primljenog gola mnoge ekipe pale psihološki, ali vidjeli ste i ovoj, ali i u prethodnim utakmicama da Borac, bez obzira da li rezultat bio aktivan ili ne, igra do 95. minuta“.

Maletić je prema riječima Sredojevića, najvjerovatnije izgubljen do kraja sezone.

„Maletić je imao problema sa hvatištem tetive na peti i desilo se upravo ono čega smo se najviše pribojavali. Naime, ukoliko štedite nogu, štedite tetivu, dođe do problema sa muskulaturom, u ovom slučaju zadnje lože. Međutim, desilo se to što se desilo, i bojim se da je Maletić izgubljen na duži period“, podvukao je šef struke Banjalučana.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC