• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Sa Vokrijem imam korektan odnos

Autor mondo.ba

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uvjeren je da će prijem tzv. Kosova u Evropsku fudbalsku uniju (UEFA) biti oboren na Sudu za sportsku arbitražu u Lozani.

 Tomislav Karadžić o Fadilju Vokriju nakon prijema Kosova u UEFA Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

  "Izgubili smo bitku, ali ne i rat", rekao je za banjalučke "Nezavisne novine" prvi čovjek srpskog fudbala.

Zbog činjenice da je odluka o prijemu "Fudbalskog saveza Kosova" donesena kršenjem Statuta UEFA, iz Beograda će ekspresno uslijediti tužba Sportskom sudu u Lozani.

"Ako ima nekog uspjeha, onda je to da smo na kongresu obezbijedili tajno glasanje i tim tajnim glasanjem nije došlo do promjene Statuta po kojem bi Kosovo moglo legalno da bude primljeno u UEFA. Upravo to će biti naš glavni argument, jer ćemo to koristiti za nastavak naše borbe na tom planu. Naš pravni tim će već od danas raditi na tome da ovu sramotnu odluku obori pred Sudom u Lozani. Fudbal se našao u raljama politike i ovoj potez UEFA može imati nesagledive posljedice", rekao je Karadžić banjalučkom dnevniku.

Na pitanje da li se susreo u Budimpešti sa predsjednikom tzv. FS Kosova Fadiljom Vokrijem, Karadžić je odgovorio potvrdno.

"Da, jesam. Nemamo mi neprijateljski odnos. Imamo korektan odnos. Nema sklanjanja, okretanja glave, nepozdravljanja... Na ovom pitanju smo potpuno na različitim stranama, ali to nije razlog da se poprijeko gledamo. Njemu su mnogi čestitali, ali na kraju ne vidim razlog za neku euforiju, jer ta odluka je ipak došla za jedan glas, dakle veoma tijesno i ostaje da se vidi šta i kako dalje".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC