• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Premijer liga BiH treba Borac" (VIDEO)

Autor mondo.ba

Banjalučki Borac je porazom u Širokom Brijegu (1:0) ponovo "pao" u zonu ispadanja iz Premijer lige Bosne i Hercegovine.

  Pogotkom Nigerijca Gudnesa Ohiremena Adžajija, hercegovački tim je osvojio važne bodove za plasman u evropska takmičenja naredne sezone, ali i gurnuo Borac opet ispod "crte".

Šef struke Banjalučana Borče Sredojević je najprije čestitao Širokom Brijegu na pobjedi i potom kratko analizirao utakmicu na "Pecari".

"Bila je to izuzetno otvorena utakmica, što pokazuju i brojne stvorene prilike na obje strane. Mi se borimo za opstanak, imamo još dva kola do kraja, ali ne smijemo da propuštamo šanse kakve smo imali na 'Pecari'. Ali, opet moram biti objektivan i reći da je i Široki Brijeg imao svoje prilike, posebno u drugom poluvremenu kad nas je 'stisnuo' u posljednjoj liniji. Još jednom čestitam domaćinu na zasluženoj pobjedi, rekao je Sredojević i pohvalio suđenje koje je po njegovom mišljenju bilo "na izuzetno visokom nivou".

...
Izvor: YouTube

Njegov kolega sa klupe Širokobriježana Slaven Musa čestitke je uputio igračima oba tima zbog korektnog dvoboja iako je bio jako važan za obje ekipe.

"Mi smo gledali samo sebe i normalno da smo presrećni osvajanjem tri boda. Pobjedi ne treba gledati u zube jer je Borac pokazao da je izuzetno kvalitetna ekipa. Imali su svoje šanse, nisu ih iskoristili, mi takođe, ali na kraju smo bili malo spretniji ili sretniji. Čestitam igračima obje ekipe jer kad se timovi bore za opstanak i plasman u Evropu, a odigraju ovako koretno utakmicu to je stvarno nešto. Premijer liga BiH treba Borac, vjerujem da će Banjalučani u posljednjem kolu protiv Viteza odlučivati sami o sebi, a i mi za nastup u međunarodnim takmičenjima", rekao je Musa.


Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

4S

Naprijed Borac

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC