• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Božović: Vojvodina nam više uzela, nego dala

Autor mondo.rs

Zvezda u derbiju 35. kola (subota, 17.00) dočekuje Novosađane na zaključanom stadionu "Rajko Mitić". Popularni "Grof" pričao o planovima za različite grupe igrača, pregovorima o ostanku u klubu, presingu Vojvodine...

 Miodrag-Bozovic-pred-mec-Zvezda-Vojvodina-pred-praznim-tribinama Izvor: MN PRESS

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je presrećan zbog osvojene titule prvaka Srbije i da će preostale utakmice iskoristiti da šansu pruži igračima koji su malo igrali tokom sezone.

"Nikad nisam bio srećniji. Prvi put sam osvojio titulu sa nekom ekipom, pogotovo jer to nije
'neka' ekipa, nego Crvena zvezda. Kao igrač sam osvojio Kup, sada šampionsku titulu kao trener i ovih dana sam mnogo srećan", rekao je Božović na konferenciji za novinare.

Zvezda je
"overila" titulu tako što je u prethodnom kolu pobedila Voždovac, a njen naredni protivnik, Vojvodina, iznenadila Čukarički na Banovom brdu.

JOŠ MALO DO BEOGRADA

Upitan kako napreduju pregovori oko ostanka na Zvezdinoj klupi, Miodrag Božović je odgovorio da su došli "do Lazarevca", ali da se ide "u pravcu Beograda".

Božović je najavio da će u predstojeća četiri meča (tri redovna kola i zaostalo gostovanje Borcu)minutažu dobiti fudbaleri koji nisu mnogo igrali tokom sezone.

Tako će se u timu za meč protiv "lala" sigurno naći Nenad Gavrić i Dušan Anđelković.

"Dobiće šansu mnogo igrača,
iz grupe onih koji su igrali manje. Planirao sam Dejana Joveljića i Luku Ilića, ali su obojica sa reprezentacijom i žao mi je što se tako poklopilo", naveo je Božović.

Pojedini igrači koji su izneli najveći teret osvajanja titule otići će na prevremeni odmor, kako bi što spremniji dočekali 13. jun i okupljanje pred narednu sezonu.

Crveno-belima je umanjena suspenzija izrečena zbog incidenata na "večitom" derbiju, pa će za razliku od duela sa Vojvodinom, u poslednjem kolu dočekati Radnički uz prisustvo publike.

Tada će im
biti uručen šampionski trofej.

"Zbog čega se fudbal igra? Ako igramo zbog nas, možemo da se podelimo,
pa da igramo u balonima", istakao je Božović.

MUSLIN DOBRO REŠENJE

"Muslin je dobro rešenje, ali nije ovde selektor jedini problem, već druge stvari. Dok god budu menjali selektora na pet-šest dana, ništa nećemo napraviti. Nemačka je promenila devet selektora, a Srbija 99. Nemci će još dugo da kaskaju za nama".

Za Vojvodinu je Zvezdin trener rekao da je u "izvanrednoj formi".

"Odavno nisam u srpskom fudbalu video da je neka ekipa presingovala nekog, kao što su oni Čukarički u drugom poluvremenu. Biće nam teško jer igramo bez publike, izgleda
će kao na treningu i to je najveći problem na ovoj utakmici. Nadam se da ćemo uspeti da pobedimo".

Iako su Novosađani pobedom nad Čukaričkim "pogurali" Zvezdu kroz ciljnu liniju domaćeg prvenstva, Miodrag Božović smatra da je Vojvodina više odnela njegovom timu, prekidanjem serije od 24 pobede.

"Žao mi je što nismo napravili
(evropski) rekord, jer ko zna kada će se ponovo ukazati šansa za to. Ali, najvažnije je što smo osvojili titulu. Mnogo smo odmakli konkurentima, a održati taj ritam, formu i zalaganje bilo je veoma teško".

Prema
Božovićevim rečima, igračima Zvezde ne sme da nedostaje motiva do kraja sezone i moraju da pruže maksimum na svakoj utakmici.

Meč protiv Vojvodine zakazan je za subotu od 17.00 i direktno će ga prenositi TV Arena sport 1.

Pročitajte kompletnu najavu 35. kola!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC