• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Da se igra 88 minuta, bili bismo drugi

Autor mondo.rs

Trener "lala" zadovoljan što je njegov tim posle rutinske pobede nad Crvenom zvezdom korak bliži plasmanu na evroscenu.

 Nenad Lalatović poslije pobjede Vojvodine nad Zvezdom Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović nada se da će Vojvodina u preostala dva kola zadržati četvrto mesto na tabeli Superlige, ali u isto vreme žali što nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope još odavno nije osiguran.

Novosađani su u subotu popodne na stadionu "Rajko Mitić" savladali novog šampiona, Crvenu zvezdu, koja je nastupila u kombinovanom sastavu - 1:3.



"Dajemo maksimum u svakoj utakmici. Ovo je nov tim, ima mnogo novih igrača. Kako vreme odmiče igramo sve bolje. Bodove smo gubili nesrećno. Da se fudbal igra 88 minuta, mi bismo danas bili drugi. Zadovoljan sam, Novi Sad i ovaj klub zaslužuju da budu predstavnici Srbije u kvalifikacijama za Ligu Evrope", rekao je Lalatović.

Prema njegovim rečima, Vojvodini nije bilo lako posle teške utakmice sa Čukaričkim u prošlom kolu, a biće teško i u preostale dve (Borac kod kuće, Partizan u gostima).

"Možda smo mogli da damo još koji gol, mogla je i Zvezda, ali prednost od jednog gola bila bi najpravednija. Zvezdi čestitam na tituli osvojenoj na ovakav način, koji ja ne pamtim. Miodrag Božović je pokazao da je preporodio Zvezdu i da je najbolji trener. Sve čestitke idu njemu".

Beogradske crveno-bele je na konferenciji predstavljao član stručnog štaba Srđan Maksimović, pošto je Božović zbog burnog protesta i vređanja glavnog sudije isključen u drugom poluvremenu.

"Posle početne inicijative Vojvodine, bili smo poluzbunjeni. Posle smo uspostavili balans i bilo je dobro u prvom poluvremenu. U drugom smo bili rastrzani, grešili smo. Osetio se diskontinuitet igara kod pojedinih fudbalera", rekao je Maksimović.

On je branio odluku da Zvezda nastupi bez gotovo svih glavnih "poluga" ove sezone.

"Normalno je da posle osvojene titule pružimo šansu igračima sa manjom minutažom, momcima koji su naporno trenirali i bili posvećeni cilju koji smo ispunili".

Zvezda u sledećem kolu igra protiv Radnika u Surdulici.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC