• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojvodina stigla Čuku, Evropa blizu

Autor mondo.rs

Vojvodina stigla do vrlo važna tri boda u borbi za Evropu, kolo pre kraja plej-of grupe Superlige. Čukarički "vezao" treći poraz. Zvezda ubedljiva u 36. kolu.

 Vojvodina pobijedila Borac Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Borac iz Čačka u subotu je ispao iz trke za Evropu, uprkos tome što ima utakmicu manje od glavnih rivala. Vojvodina je zato na najboljem putu da ponovo obezbedi evro vizu, jer se trijumfom protiv "zebri" izjednačila sa Čukaričkim na trećem mestu.

"Brđani" su posle pobeda nad Partizanom i Crvenom zvezdom doživeli treći uzastopni poraz i njihov nastup u kvalifikacijama za Ligu Evrope, koji su danas na stadionu "Tržni centar" mogli da obezbede, je dovede u pitanje.

Voždovac je na svom terenu pobedio 2:0. Strelci za "zmajeve" bili su Jovan Stojanović u prvom minutu drugog dela i Ognjen Krasić u 77. Gosti su od 71. minuta imali igrača manje, jer je drugi žuti karton dobio Đorđe Đurić.

Vojvodina je u derbiju pobedila Borac 2:0. Odlično su Novosađani počeli i već u petom minutu poveli preko Siniše Babića. Sve je bilo rešeno u 84, kada je rezervista Ašćerić overio pobedu i velika tri boda za "lale".

Crvena zvezda bila je ubedljiva u Surdulici.

Mnogo toga zavisiće od meča koji se u nedelju igra na Čairu. Ako Partizan pobedi Radnički, Vojvodina i Čukarički istog trenutka i zvanično će biti učesnici kvalifikacija za Ligu Evrope. U suprotnom, sve će ostati otvoreno do poslednjeg kola u kojem Vojvodina dolazi Partizanu, Radnički Zvezdi, dok Čukarički dočekuje Radnik.

REZULTATI, PLEJ-OF

Voždovac - Čukarički 2:0 (0:0)
/Stojanović 46, Krasić 77/

Vojvodina - Borac 2:0 (1:0)
/Babić 5, Ašćerić 84/

Radnik - Crvena zvezda 1:4 (1:2)
/Deletić 10 - Katai 30, 45+1, Vijeira 55, Orlandić 89/

u nedelju:

Radnički - Partizan

TABELA: Crvena zvezda (-1) 48, Partizan (-1) 37, Čukarički 36, Vojvodina 36, Radnički (-1) 32, Borac (-1) 29, Radnik 25, Voždovac 24.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC