• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan u najjačem sastavu protiv Vojvodine!

Autor mondo.rs

Vršilac dužnosti predsednika Partizana Ivan Ćurković preneo da je odlučeno da crno-beli u poslednjem kolu prvenstva igraju u najboljem mogućem sastavu, jer...

 Partizan u najjačem sastavu protiv Vojvodine! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Ideja trenera Ivana Tomića da pojedine fudbalere časti ranijim godišnjim odmor jeste bila plemenita, ali se pokazalo i da junoše i poletarci ne mogu da iznesu breme igranja u Superligi.

U Nišu, protiv Radničkog, Partizan je igrao vrlo loše. Nije baš da nije bilo iskusnijih u timu (Bandalovski, Alen Stevanović, Božinov), ali ni oni nisu pomogli.

Sudeći, međutim, prema izjavi vršioca dužnosti predsednika Partizana i kandidata za prvog čoveka kluba Ivana Ćurkovića, u poslednjem meču protiv Vojvodine, u subotu na stadionu na Topčiderskom brdu, stručni štab je dobio zadatak da izvede najjači mogući sastav.

"Bila je ideja da neke igrače odmorimo, jer je sezona bila duga. Ali, ipak ne može Partizan da završi sezonu porazom od Vojvodine. Može Partizan, naravno da izgubi, ali ne možemo da igramo sa juniorima. Doneli smo odluku da završimo sezonu sa najboljim sastavom i na najbolji način, dostojanstveno", rekao je Ćurković za TV Partizan.

Prethodnih sezona, utakmice Partizana i Vojvodine po pravilu bile pune naboja i tenzija, pa treba očekivati i da će njihov novi duel u prvenstvu biti takav. Pogotovo kada se zna da Vojvodina mora da pobedi da bi izborila Evropu.

Vojvodina je ove sezone dva puta pobedila Partizan - najpre u Novom Sadu 3:2, a potom 2:0 u Beogradu.

Partizan i Vojvodina oba meča su odigrali u bitno drugačijim sastavima nego što ih imaju danas. Pomenimo samo da su za Partizan u poslednjoj utakmici igrali Andrija Živković, Nikola Ninković, Abubakar Oumaru, Petar Grbić, Lazar Ćirković, a za Vojvodinu Ivanić, Ognjen Ožegović i čovek odluke na toj utakmici Aleksandar Stanisavljević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC