• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Albanac "ispalio" Vengera: Nisu bolji od Napolija!

Autor mondo.rs

Defanzivac Napolija Elseid Hisaj "govorio" preko svog menadžera i poručio Arsenu Vengeru da ne želi da pređe u tim koji nije bolji od onog u kom trenutno nastupa.

Švajcarac albanskog porekla Granit Džaka prvo je pojačanje Arsena Vengera za narednu sezonu, a Albanac koji i nastupa za ovu reprezentaciju - Elseid Hisaj - nije naročito zainteresovan da u toku ovog leta promeni sredinu.

Defanzivac Napolija Elseid Hisaj (22) na meti je velikih evropskih klubova.

U toku prethodnih nekoliko meseci govorilo se o tome da su za njega zainteresovani Bajern i Atletiko Madrid, ali je interesovanje pred početak letnjeg prelaznog roka pojačao i Arsenal kome će biti potrebno pojačanje na poziciji desnog beka ukoliko Barselona "ukrade" Ektora Beljerina.

Arsen Venger je "pikirao" Elseida Hisaja, ali ga je ovaj reprezentativac Albanije već "ispalio" govorivši preko svog menadžera Marija Đufredija. Njegov menadžer je dao izjavu za italijanske medije u kojoj je poručio da je zainteresovaniji da produži ugovor sa klubom za koji nastupa u prethodnih godinu dana.

"Ne mislim da su 'tobdžije' bolji tim od Napolija. Mislim da su na istom nivou. Kako god, ako ponude klubu oko 25-30 miliona, onda će nas Napoli verovatno pozvati da pregovaramo. Mi želimo da Hisaj produži ugovor", kazao je Đufredi i naglasio da je njegov klijent znatno napredovao i da za to mora biti nagrađen.

Snažni defanzivac je karijeru počeo u albanskoj Škodri odakle je stigao u Empoli 2012. godine, a prošlog leta je u Napoli prešao za pet miliona evra i tako postao drugi najskuplji albanski fudbaler posle Lorika Cane.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC