• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Gomeza je EURO završen!

Autor mondo.rs

Nemački selektor Joakim Lev imaće dosta problema pri sastavljanju tima za polufinalnu utakmicu Evropskog prvenstva.

Reprezentacija Nemačke u finiš EURO 2016 ulazi značajno hendikepirana!

Aktuelni svetski prvaci, koji su poslednju evropsku titulu osvojili pre 20 godina na starom Vembliju, ostali su bez jedinog klasičnog centarfora, Marija Gomeza, a pod znakom pitanja za polufinale su i dvojica iskusnih "vezista", Sami Kedira i Bastijan Švajnštajger.

Gomez je završio nastup na turniru zbog povrede zadnje lože, zadobijene u drugom poluvremenu četvrtfinalnog meča sa Italijom i selektoru Joakimu Levu ostaje da odluči da li će zaigrati sa "lažnom devetkom" (indisponirani Tomas Miler, Mario Gece), ili možda ukazati priliku Andreu Širleu, koji je ulazio sa klupe u sve tri utakmice grupne faze, a onda se "sušio" i protiv Slovaka i protiv Italijana.

Iskusni Gomez počeo je EP kao rezerva, ali se od duela sa Severnom Irskom u trećem kolu nametnuo kao najbolje rešenje u "špicu". Na tri utakmice u kojima je igrao od prvog minuta dao je dva gola.

Kedira je već početkom subotnjeg meča zamenjen zbog povrede primicača, dok je njegova zamena, Švajnštajger, završio utakmicu i učestvovao u izvođenju penala, ali se potom požalio na bol u kolenu i utvrđeno je da je povredio ligament.

Kao potencijalna zamena nameće se član Liverpula Emre Džan, s obzirom na to da Lev nema na raspolaganju više nijednog igrača takvog profila.

Kada se svemu tome doda suspenzija odličnog štopera Matsa Humelsa, jasno je da Nemce bilo protiv Francuske ili Islanda čeka izuzetno težak zadatak.

Druga polufinalna utakmica igra se u četvrtak od 21.00 u Marseju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC