• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Petica" odlične Voše!

Autor mondo.rs

Vojvodina ubedljivo pobedila Bokelj i umesto u Norvešku putuje u Vels, gde je u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope čeka Konahs Kvej.

Donela je Vojvodina povoljan rezultat sa crnogorskog Jadrana, ali 1:1 i ne tako ubeljiva igra pre sedam dana tima Nenada Lalatovića nisu ulivali poverenje pred revanš 1. kola kvalifikacija za Ligu Evrope u Novom Sadu.

U četvrtak uveče, na stadionu "Karađorđe", Vojvodina je odigrala odlično i ubedljivom pobedom 5:0 (2:0) potvrdila nesporan kvalitet u odnosu na kotorski Bokelj. Strelci za "lale" bili su Filip Malbašić, koji je postigao prva dva gola u 9. i 42, kao i Nikola Trujić u 62. i 87, odnosno Dejan Meleg u 60 minutu.

Pored pet lepih pogodaka, Vojvodina je imala priliku da do vrha napuni mrežu Kotorana, ali su, pogotovo u prvom poluvremenu mnogobrojne šanse ostale nerealizovane. Bokelj je, sa druge strane, imao jednu pravu, a nju nije iskoristio Danilo Tomić.

Novosađani će u 2. kolu na "lakšeg" rivala.

Stabek je pre meča protiv Konahs Kveja bio favorit i stigao je iz šešira u kojem su bile povlašćene ekipe, ali je norveški predstavnik potpuno razočarao i već u prvom kolu završio takmičenje. Konahs Kvej igra na stadionu Rila, pa će "lale" revanš 21. jula odigrati na mestu na kojem je svojevremeno slavio Partizan u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvi duel je u Novom Sadu 14. jula.

Pored Vojvodine, Srbiju će u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope predstavljati Partizan i Čukarički.


UŽIVO:

Posle Čukaričkog, koji je nakon 3:0 u Beogradu i 3:3 u Kazahstanu protiv Ordabasija, obezbedio plasman u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, šansu da "preskoči" prvi stepenik ima i Vojvodina.

Novosađani su pre sedam dana odigrali 1:1 protiv Bokelja u Crnoj Gori, a u revanšu, na stadionu "Karađorđe" imaju ulogu favorita i lepu priliku da se pridruže "brđanima" i Partizanu. Crno-beli će takmičenje započeti od 2. kola.

VOJVODINA: Kordić - Lakićević, Miletić, Puškarić, Antić - Maksimović, Malbašić, Paločević, Meleg, Babić - Trujić.

BOKELJ: Mijatović - Mladenović, Ognjanović, Todorović, Bogdanović - Pepić, Tomić, Zlatičanin, Vučinić - Macanović, Denić.

IZ MINUTA U MINUT...

MEČ JE ZVARŠEN - 5:0!

- Bokelj meč završava sa igračem manje, zbog drugog žutog kartona isključen je Vučinić.

87' GOOOL!

Vrlo lepo se Trujić okrenuo u kaznenom prostoru i pogodio mrežu nokautiranog rivala.

69' Trostrtuka izmena Lalatovića Đurišić, Stanišić i  Zličić su na terenu. Malbašić, Paločević i Babić su otišli na zaslužen odmor.

62' GOOOL!

4:0! Samo dva minuta posle trećeg gola, Vojvodina je dala četvrti. Nemanja Miletić je glavom spustio loptu za Trujića, a napadaču Voše preostalo je samo da ćušne loptu sa dva-tri metra u praznu mrežu.


Vojvodina 4:0
Izvor: YouTube


60' GOOOL!

3:0! Dileme više nema... Vojvodina je eliminisala Bokelj. Strelac trećeg gola bio je Dejan Meleg, posle slaloma Trujića i centaršuta sa desne strane. Meleg je glavom postigao pogodak.

Vojvodina 3:0
Izvor: YouTube


Završeno je prvo poluvreme, Vojvodina vodi 2:0, a prednost je posle 45 minuta mogla da bude i ubedljivija.


42' GOOOL!

2:0! Filip Malbašić je strelac. Akcija koju su završili bivši igrači Partizana Nikola Trujić i Mlabašić, najistureniji igrač "lala" bio je asistent.

Vojvodina
Izvor: YouTube


40' Strašan... PROMAŠAJ!

Paločević je dobio loptu "na tacni", mogao je da bira gde će da šutira, a odlučio se za najgoru varijantu - pored gola. Fudbaler Vojvodine bio je sam ispred MIjatovića.

30' VOJVODINA, TRUJIĆ!

Sjajna šansa za "lale". Antić je dobio odličnu loptu na levom krilu, odigrao u sredinu, tražeći Trujića, ali napadač Vojvodine, uprkos tome što je dobro šutirao, nije uspeo da pogodi mrežu.

18' BOKELJ!

Velika prilika za Kotorane, Tomić je bio u šansi, ali je iskosa sa leve strane gađao dalji ugao i promašio čitav gol.

16' Vojvodina pokazuje da je mnogo kvalitetniji tim. Malbašić je imao novu šansu, bio je brži od golmana Mijatovića, koji je napustio šesnaesterac, ali je uspeo da skrati ugao, uđe u šut fudbaleru Vojvodine i spreči pogodak.

9' GOOOL!

1:0 ZA VOJVODINU! Strelac je Filip Malbašić! Ofanzivac Novosađana od prvog minuta i gol iz druge prilike!

Meleg je centrirao iz kornera, Puškarić je asistirao glavom ka golu, a tamo je loptu sproveo u mrežu Filip Malbašić.

Vojvodina 1:0
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC