• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša probila bunker, nosi 1:0 u Vels!

Autor mondo.rs

Novosađani potpuno nadigrali ostrvljane i pobedili "samo" 1:0, iako je odnos u šutevima bio 24:1!


Vojvodina je napadala i napadala, Konahs Kvej se strpljivo branio, ali se ipak nije odbranio!

Uporna ekipa Nenada Lalatovića nizala je ofanzive na gol gostiju iz Velsa bacila protivnika na kolena tek u finišu, u 86. minutu.

Golom Aleksandra Paločevića na lepu asistenciju Novice Maksimovića, Novosađani su stekli gol prednosti uoči revanša, koji će biti odigran za nedelju dana u Velsu.

VOJVODINA - KONAHS KVEJ 1:0 (0:0)

...
Izvor: YouTube



Reakcija temperamentnog Lalatovića posle Paločevićevog gola jasno je pokazala koliki je teg pao sa leđa domaćima. Okrenuvši se ka onima koji su ga očigledno kritikovali tokom utakmice, trener Vojvodine pokazao je prstom ka terenu i glasno vikao.

Za to vreme, njegovi igrači nisu zastali, već su odmah pokušali da postignu još neki gol, u čemu ipak nisu uspeli.

Odnos u šutevima bio je čak 24:1 u korist Vojvodine i taj podatak dovoljno i sasvim tačno oslikava izgled večerašnjeg meča. "Lale" su deset puta gađale u okvir gola, ali je pred stativama bio umalo nesavladani Velšanin Džon Danbi.

Kada je nervoza na lepo popunjenim tribinama (oko 7.000 gledalaca) dostizala vrhunac, kada se mislilo da su najbolje šanse otišle niz vetar promašajima Trujića i Malbašića, reagovala je "desetka" crveno-belih i postavila konačan rezultat.

Posmatrajući večerašnju igru, Vojvodina odlazi na daleko gostovanje kao apsolutni favorit. Naravno, jasna je bila i ideja Velšana da striktno brane svoj gol, bez ikakvih napadačkih ideja, ali će oni u sledećem meču ipak morati da donekle koriguju takav pristup, jer je sada srpski tim za pogodak bliži plasmanu u treće kolo.

VOJVODINA: Kordić - Lakićević (od 57' Jovančić), Miletić, Puškarić, Antić - Maksimović - Malbašić (od 82' Zličić), Meleg, Paločević, Babić (od 57' Ašćerić) - Trujić.

KONAHS KVEJ: Danbi - Kirnej, Horan, Harison, Moris, Smit, Vulf, Dž. Oven (od 89' M. Oven), Bejns, Šort, Vajld (od 81' Dejvis).



IZ MINUTA U MINUT:

UTAKMICA JE ZAVRŠENA, VOJVODINA JNE POBEDILA 1:0!

86' VOJVODINA OTKLJUČAVA BRAVU! 1:0!

Strelac vodećeg gola je Aleksandar Paločević, koji je iskoristio odličan "dubinski" pas asistenta Novice Maksimovića. Veliko olakšanje za "lale" i pesma stadiona...

Voša je zatresla mrežu iz 23. pokušaja!

75' Neverovatno je kako Vojvodina još nije postigla gol. Šutirao je i Maksimović sa velike daljine i bio veoma blizu... Navijači na tribinama se hvataju za glavu u neverici.

- Odnos u šutevima na gol je 20:0 u korist našeg tima.

66' Ponovo pretnja Novosađa... Meleg je šutirao sa oko 20 metara, a golman gostiju izbio loptu u korner.

64' Vojvodina napada i napada, ali je mreža Velšana i dalje mirna. Centrirao je Antić sa leve strane, a Meleg udarcem "iz prve" gađao gol kraj bliže stative. Ipak, promašio je...

57' Lalatović menja. Siniša Babić izlazi, Nikola Ašćerić ulazi.

43' Trujić promašuje nemoguće! Malbašić je pogodio stativu, lopta se odbila do napadača, koji je prebacio gol... Ogroman, ogroman promašaj.

- Stadion "Karađorđe" sve je puniji i puniji.



27' Nižu se napadi Vojvodine... Malbašić je bio sebičan u 27. minutu, jer je šutirao sa desne strane iako je imao slobodnog i usamljenog Babića u sredini kaznenog prostora. Odmah potom, Puškarić je probao iz daljine, ali je za malo promašio.

22' Velika šansa za Trujića i odlična reakcija golmana Velšana! Bio je to zicer, ali je čuvar mreže rukom zaustavio šut napadača "lala".

8' Nikola Trujić trese mrežu Velšana, ali sudija poništava taj gol zbog prekršaja, iako je zaista teško na prvu reći da li je srpski ofanzivac zaista faulirao defanzivce gostiju.

3' Na stadionu Vojvodine trenutno je oko 7.000 gledalaca.

1' MEČ JE POČEO!

VOJVODINA: Kordić - Lakićević, Miletić, Puškarić, Antić - Maksimović - Malbašić, Meleg, Paločević, Babić - Trujić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC