• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Možemo i sa Ircima i sa Belorusima

Autor mondo.rs

Šef stručnog štaba Vojvodine zadovoljan žrebom za 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, ali ističe da "lale" prvo moraju da eliminišu Velšane.

 Lalatović: Možemo i sa Ircima i sa Belorusima Izvor: MN PRESS

Trener fudbalera Vojvodine Nenad Lalatović izjavio je da su oba potencijalna rivala u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, Dinamo Minsk i Sent Patriks, ekipe sa kojima mogu u egalu da igraju.

Vojvodina će u slučaju da eliminiše velški Konahs Kej ići na boljeg iz duela Dinamo Minsk - Sent Patriks. Prvi duel u Belorusiji završen je nerešenim rezultatom 1:1.

"Tek treba da prođemo Velšane, a da bismo to uradili, moramo dobro da odigramo u revanšu. Juče je odigrano samo prvo poluvreme i zato ne mogu preterano da komentarišem utakmice za koje tek treba da se izborimo. Dinamo i Sent Patriks su mogući protivnici Vojvodine i Konahs keja, a ne samo Vojvodine i to moramo da imamo na umu", rekao je Lalatović za klupski sajt.

Mladi trener je istakao da njegov tim može da pokaže dobro izdanje protiv obe ekipe.

"Jasno je da su to dva jako kvalitetna tima, sa budžetima koji su 50 puta veći od našeg, ali ukoliko eliminišemo Velšane i prođemo u treće kolo, verujem da ćemo imati šta da pokažemo. Fudbal priznaje jedino teren, a mi smo u dobroj formi i verujem da ćemo, ako prođemo dalje, moći da se nosimo i sa Dinamom i sa Sent Patriksom", zaključio je strateg Vojvodine.


Revanš meč izmedu Konahs Keja i Vojvodine na programu je narednog četvrtka u Rilu, a Novosađani su slavili na Karađorđu minimalnim rezultatom.


Ako prođe u narednu rundu, Vojvodina će najpre biti domaćin 28. jula, a potom gostovati u Belorusiji ili Irskoj sedam dana kasnije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC