• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iliev: Pobeda!

Autor mondo.rs

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev uveren da će crno-beli u večerašnjem meču ostvariti rezultat koji će ih odvesti u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.



Iliev je dve sezone igrao u Poljskoj u Visli iz Krakova i igrao je protiv Zaglembja. Sadašnji sportski direktor crno-belih dao je golove ovoj ekipi.

"Sećam se jedne od utakmice, završena je 2:2, ja sam dao jedan gol. Ne bih imao ništa protiv da tako bude i večeras, ali još veći sam optimista i očekujem pobedu Partizana", rekao je on za TV Partizan.

Očekuje i nešto otvoreniju igru domaćina:

"Publika i domaći teren je, po logici stvari, opterećenje i nameće domaćoj ekipi da mora da se napada i da krene ofanzivnije i očekujem da tu bude još prostora za nas", kaže Iliev pred revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Zaglembja u Lubinu (prvi meč završen je 0:0).

O Brazilcu Leonardu, koji nije ni krenuo u Poljsku...

"Sa Leonardom imamo dugoročne planove. Voleo bih da i naši verni navijači imaju strpljenja. Sve radimo pedantno i odgovorni i ne želimo ništa da prepuštamo slučaju. Ne gledamo samo sadašnji trenutak i ne želimo da naravimo grešku, da rizikujemo povredu. Razmišljamo i o nekim igračima koji bi izgubili mesto zbog njega, što ne bi bilo korektno. U redu je kada bude bio sprman za sve moguće napore", rekao je Iliev.

Ceo intervju sa Ilievim

Iliev
Izvor: TV Partizan





Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC