• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša mirna u Velsu: 4/4, za treće kolo!

Autor mondo.rs

Dejan Meleg dvostruki strelac u pobedi Novosađana 2;1, vrednoj plasmana u sledeću rundu kvalifikacija.

Četiri od četiri!

Vojvodina je ostvarila još jednu pobedu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, opravdavši ulogu favorita i protiv četvrtoplasiranog tima prvenstva Velsa.

Posle novosadskih 1:0, "lale" su u Rilu golovima Dejana Melega izborile plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope i borbu za baraž sa boljim iz dvomeča Dinamo Minsk - Sent Patriks.

KONAHS KI - VOJVODINA 1:2 (0:1)

Pogocima svog kapitena u 8. minutu iz "slobodnjaka" i u 49. iz penala, Novosađani su mirno izašli na kraj sa protivnikom kome je borbenost jači adut od kvaliteta.

Naredne evropske izazove "lale" će imati već sledeće nedelje, na svom "Karađorđu", gde će krenuti u treći evropski dvomeč ovog leta.

Večerašnjim duelom Lalatović će moći da bude sasvim zadovoljan, jer su njegovi igrači postizali golove kada je bilo važno i sačuvavši perfektan skor u kvalifikacijama ostvarili trijumf koji će se računati i u vrlo važnim evropskim koeficijentima.

Čini se da su ova dva dvomeča Novosađani maksimalno iskoristili i za uigravanje i za nizanje trijumfa, pa će u dobrom raspoloženju dočekati sledeći, daleko teži izazov.

KONAHS KI: Danbi, Dizni (od 55' Dejvis) Kirni, Horan, Moris, Dejvis, Smit, Dž. Oven (od 71' M. Oven), Bejns, Šort, Vajld (od 84' Ruan)

VOJVODINA: Kordić - Miletić, Puškarić, Kovačević, Antić, Jovančić (od 68' Mićić), Maksimović, Malbašić, Paločević, Meleg (od 82' Zličić), Trujić (od 73' Stamenić)

IZ MINUTA U MINUT:

89' Umalo velika šansa za Malbašića... Bio je na "prvoj" stativi pri akciji po levoj strani, ali lopta nije treći put završila u mrežu Konahs Kija.

82' Menja i Lalatović. U igru ulazi Lazar Zličić, izlazi dvostruki strelac Dejan Meleg.

68' Lalatović pravi prvu izmenu. Iz igre izlazi Dušan Jovančić, a ulazi njegov imenjak Mićić.

65' VELŠANI POSTIŽU GOL 1:2!

Na centaršut sa desne strane nisu reagovali ni Darko Puškarić, ni golman Marko Kordić. Loptu je u mrežu centaršutem poslao Vajld.

58' Grublja igra u ovim trenucima. Konahs Ki silno želi bar utešni gol, pa se igra kao da na semaforu piše i dalje 0:0. Veliki broj prekida secka igru.

48 Penal za Vojvodinu i 2:0!

Fauliran je Paločević, a kapiten Meleg  prišao je lopti i duplirao vođstvo Novosađana!

- POLUVREME

Pogledajte tokom pauze kako je Vojvodina stekla prednost u Velsu.

...
Izvor: YouTube


43' Gužva u kaznenom prostoru Vojvodine posle kornera... Upućen je i jedan udarac, ali su Novosađani stajali na pravim mestima da otklone opasnost.

39' Prilika za Vojvodinu! Trujić je protrčao po desnoj strani, centrirao pred gol, gde je Malbašić skočio i promašio gol. Lako je moglo da bude 0:2...

37' Miran meč u ovim trenucima. Postignuti gol rasteretio je "lale". U ovim momentima "drže" loptu i igraju bez previše rizika.

27' Ponovo preti Meleg! Vezista Vojvodine još jednom je izveo slobodan udarac, ovaj put sa desne strane i sa veće udaljenosti, ali je golman Konahs Kija u poslednjem trenutku izbio loptu u korner.

To je bio više centaršut nego šut, ali je lopta ipak išla u okvir gola.

25' Pokušaj brze kontre gostiju, koju je "povukao" Meleg. Ipak, nije bilo prilike na kraju akcije. U ovim trenucima Konahs Ki ima inicijativu, pa se igra na polovini Novosađana.

15' Prvi put pokušava i domaćin. Kirni je šutirao sa više od 16 metara, a Marko Kordić bio je na mestu. Na stadionu je i nekoliko desetina navijača iz Srbije.

8' VOJVODINA VODI 1:0! Strelac je Dejan Meleg!

Vezista Novosađana pogodio je iz slobodnog udarca sa leve strane - i to levom nogom! Golman domaćina nije pretpostavio gde će lopta otići, pa je srpski tim stekao prednost zaista lepim golom...

- Novosađani večeras igraju u plavim dresovima. Utakmcia se igra na stadionu u Rilu, gde je ne tako davno istoimenom domaćinu gostovao Partizan, u sklopu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC