• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Hajduka psovao: "Ovi moji su se usr***"

Autor mondo.rs

Jeste da je izgovorio razne psovke, ali niko ne može da kaže da trener splitskog Hajduka Marijan Pušnik nije realno sagledao utakmicu u kojoj je njegov tim srećno izborio plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.



"Neki igrači su se usra***", "Igrali smo kao ku***", samo su neke od fraza koje je trener splitskog Hajduka Marijan Pušnik izgovorio pred medijima nakon što je njegov tim izborio plasman u 3. kolo kvalifkacija za Ligu Evrope.

Rečnik neprimeren, ali je tačno opisao ono što se događalo na travi stadiona "Poljud". Hajduk je u revanšu pobedio rumunski Iasi 2:1 i plasirao se u narednu rundu kvalifikacija.

A trener Pušnik opisao je utakmicu u jednoj rečenici:

"Igrali smo loše, ali smo prošli. Ja igračima ništa ne mogu da zamerim, oni su dali sve od sebe, druga je stvar što su se usrali. Napišite tačno to. Ali, šta sad, biće bolje. Pobedili smo i treba da slavimo".

Imao je još nekoliko zanimljivih opservacija:

"Hvala navijačima, atmosfera je bila sjajna. Pre utakmice sam priželjkivao pun stadion i pobedu, a jedno i drugo smo ostvarili i zato moram da budem zadovoljan. A što se tiče ostalog, jasno je kako ništa nije valjalo. Igrali smo za ku***".

Ovo je preneo portal Index.hr, a portal Dnevnik.hr nešto malo drugačije, ali sa istim Pušnikovim opisima i rečima:

"Neki se nisu snašli jer nisu dosta trenirali, a neki su se usr.... Ni 'p' od presinga a bilo je 'p' od igre. Mi smo igrali, neću reći kao 'k' ali smo prošli u sledeći krug takmičenja".

Na novinarsko pitanje kako će na igrače delovati kad pročitaju njegove reči da je bilo "p" od igre i da je igra bila kao "k", Pušnik je odgovorio da je mislio na lepe reči.

"To 'k' znači da imaju kvalitet, ali ga nisu pokazali u igri protiv Iasija, a 'p' znači - pravi su", rekao je Pušnik i nasmejao sve.

O primedbama da su igrači umorni...

"Čujem da po gradu pričaju da mnogo treniraju pa nisu dovoljno odmorni za utakmice. To su gluposti. Mi ćemo još više da treniramo, tek smo počeli. Još više će da padaju i biće još više grčeva. To je jedini ispravni put".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC