• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trujić: Nezgodan rezultat, bezveze primili gol...

Autor mondo.rs

"Akoo budemo pravi i pokažemo naše pravo lice u Belorusiji možemo da se nadamo prolazu", poručuje jedan od najboljih fudbalera Vojvodine večeras Nikola Trujić nakon remija sa Dinamom iz Minska.


Fudbaleri Vojvodine imali su "više od igre" protiv nezgodnog protivnika iz Belorusije, a u finišu utakmice pokazalo se iskustvo Dinama koji je prethodne dve sezone igrao grupnu fazu Lige Evrope.

Publika na stadionu "Karađorđe" je uživala u igri novosadskih crveno-belih sve do 83. minuta kada je iz jedne, na prvu ruku bezopasne situacije, Dinamo uspeo da izjednači rezultat. Bio je to jedan od retkih pokušaja gostiju koji su se branili čitav meč, ali...

Nikola Trujić je bio jedan od najboljih aktera meča, ali je, kao i većina igrača, razočaran rezultatom.

"Mislim da smo jako dobro ušli u meč. Prvo poluvreme smo odigrali odlično, stvarali šanse, pokazali kako treba da igra Vojvodina. Ne znam šta se desilo u drugom poluvremenu, pogotovo privh 10 min... Nismo imali tu igru koja nas je krasila pre toga. Iz jedne jedine šanse smo dobili taj gol", kazao je on i dodaje da ništa nije gotovo pred revanš.

"Nezgodan rezultat, primili smo gol bezveze. po igri se vidi da smo za nijansu bolja ekipa. Ako budemo pravi i pokažemo naše pravo lice u Belorusiji možemo da se nadamo prolazu", rekao je Nikola Trujić.


On je učestvovao u akciji kod gola Vojvodine kada je propustio Paločevićevu loptu za Sinišu Babića, upitali smo ga da li je to bio trenutak njegove inspiracije ili uigrana akcija sa treninga?

"Paaaaa...trenutak inspiracije. Sigurno da vežbamo na trenizima i to se na utakmici namestilo samo od sebe. Došla mi je ta lopta, ja je propustio i Babić je efektno završio golom", poručuje Trujić koji se zahvalio publici na sjajnom navijanju.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC