• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri: Ostaje li Mahrez? Pametan je momak...

Autor mondo.rs

Ne prođe dan, a da mediji najboljeg fudbalera Lestera Rijada Mahreza ne povežu sa nekim od najvećih timova sveta. U toj atmosferi čini se nemoguće zadržati ga u klubu, a Klaudio Ranijeri ima poruku za njega.

U ovom prelaznom roku Klaudio Ranijeri je imao samo tri želje.

One nisu bile vezane za dolaske igrača, nego je iskusni menadžer želeo da u timu Lestera nakon šampionske sezone zadržio trio koji mu je i doneo titulu: N'Golo Kante, Džejmi Vardi i Rijad Mahrez.

Uspeo je da otera zainteresovane za Džejmija Vardija i njegovu "malu" otkupnu klauzulu. Igrača koji je daleko kraće u klubu, i koji nije Englez, nije uspeo da zadrži. N'Golo Kante je potpisao za Čelsi, a Ranijeriju do kraja avgusta ostaje velika bitka sa Arsenalom i Barselonom oko Rijada Mahreza.

Nemoguće je da najbolji fudbaler Premijer lige za prošlu sezonu nije čuo za interesovanje koje su pokazali ovi, ali i neki drugi veliki timovi, pa će biti veoma težak posao za "tinkermana" da zadrži Alžirca koji nije preterano zadovoljan razvojom situacije u Lesteru u ovom prelaznom roku.

Teško da će tim naredne sezone moći da parira timovima poput Mančester sitija, Mančester junajteda, Čelsija i Arsenala, pa je Mahrez voljan da promeni "boje" ovog leta.


Međutim, Klaudio Ranijeri, koji je i ranije u karijeri imao iskustva sa ovakvim delikatnim situacijama, kroz "redove" je poručio svom Rijadu Mahrezu šta je najbolje za njega u ovom trenutku. Ne želi da vrši pritisak na njega, ali...

"Često razgovoram sa njim i govorim mu da ostane sa nama. Verujem da je to mnogo bolje za njegovu budućnost, a mislim da je pametan momak i da će me poslušati i ostati u Lesteru", kazao je Ranijeri za "Skaj Sports".

Rijad Mahrez je prošle sezone u dresu "lisica" postigao 17 golova i upisao 10 asistencija.

"Podržavamo ga ovde svi u Lesteru, a kada promeniš tim možda i ne pronađeš 'fudbalske srodne duše' kakve si imao u svom prethodnom klubu. Možda mu ne budu odgovarali novi saigrači... Napredovaće više ako ostane sa nama još jednu godinu, a naredne već može da razmišlja o promeni", kazao je Ranijeri i još jednom ga uplašio:

"Ukoliko potpiše za veliku sumu novca, svi će od njega očekivati nešto specijalno. On takve stvari već može da radi u našem timu", zaključio je Italijan.

Rijad Mahrez još nije potrošio "magiju" od prošle sezone pošto je već na ovim pripremama demonstrirao koliko je opasan kada krene ka golu. U prijateljskom meču sa Seltikom već je upisao spektakularan gol koji možete pogledati ovde.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC