• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zašto Lalatović nije više rotirao?

Autor mondo.rs

Čak je i trener Bačke Spasoje Jelačić čestitao kolegi iz Vojvodine na odluci da više od 80 odsto sastava bude isto kao protiv Dinama iz Minska.

 Nenad Lalatović Igrači da naviknu da igraju svaka tri dana Izvor: MN PRESS

Nenad Lalatović je nakon pobede Vojvodine nad Bačkom (1:0) konstatovao da su mnogi mislili da će značajno promeniti sastav ekipe u odnosu na meč sa Dinamom iz Minska, odigran u četvrtak, a da on to nije učinio upravo zbog njegovih igrača, koji moraju da naviknu da igraju utakmice u razmaku od tri-četiri dana.

"U prvom poluvremeno nismo najbolje ušli u igru i utakmica je bila izjednačena, ali smo u drugom odigrali znatno kvalitetnije. Naši igrači sredine terena su počeli iz drugog plana da izlaze u završnicu napada, što i inače treba da čine i iz jedne takve akcije postigli smo i jedini gol", rekao je Lalatović nakon utakmice 2. kola Superlige Srbije.

On smatra da je Vojvodina mogla bar još jednom da zatrese mrežu gostiju (koji su sedam dana ranije bili domaćini Partizanu na istom tom stadionu), ali je priznao i da su fudbaleri Bačke u nekoliko navrata opasno zapretili golu Vojvodine.

Govoreći o revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, Lalatović je najavio da će Vojvodina u Belorusiji ići na pobedu.

"Naš cilj je plasman u plej-of kvalifikacija Lige Evrope i učinićemo sve da taj cilj i ostvarimo. U prvoj utakmici smo pokazali da imamo kvalitet, tako da sa optimizmom ulazimo u revanš susret".

Mladi trener najavio je da će fudbaleri Vojvodine biti u karantinu na Fruškoj gori od ponedeljka do srede ujutru, kada kreću na put.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC