• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Možemo da eliminišemo Dinamo

Autor mondo.rs

Trener Vojvodine veruje da njegov tim ima kvalitet da se plasira u plej-of za Ligu Evrope.

 Nenad Lalatović Vojvodina može da eliminiše Dinamo Minsk Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Vojvodina je odradila dobar posao u Superligi pobedivši Bačku (1:0) i odmah nakon tog meča okrenula se pripremi za revanš trećeg kola kvalifikacija za Ligu evrope protiv Dinama iz Minska.

Trener Vojvodine Nenad Lalatović smatra da njegov tim ima kvalitet da elimiše beloruskog predstavnika.

"U Novom Sadu smo odigrali jako dobru utakmicu i bili bliži pobedi, ali smo nesrećno primili gol sedam minuta pre kraja. Međutim, pokazali smo da možemo da igramo protiv njih i da možemo da se plasiramo u plej-of. Znamo njihove vrline i mane, kao što i oni znaju naše. Radi se o dobrom i kvalitetnom timu, ali to se može reći i za našu ekipu. Naša želja je da prođemo dalje i daćemo sve od sebe da pobedimo i obradujemo naše navijače", izjavio je Lalatović na konferenciji za medije u Novom Sadu.

On nije želeo mnogo da govori o sastavu koji će nastupiti protiv Dinama.

"Protiv Bačke sam najavio izmenjeni sastav, ali ga nisam mnogo promenio, jer smatram da igrači u Srbiji moraju da se naviknu na evropski ritam. U glavi ne smeju da misle da, ako odigraju dve utakmice za sedam dana, neće moći da odigraju i treću i da su umorni. Ako žele da napreduju i igraju fudbal u Evropi, moraju znati da je tamo normalno da za sedam dana odigraju dve-tri utakmice. Zato ćemo imati samo jednu ili dve izmene u revanšu", istakao je Lalatović.

Ono što raduje trenera Vojvodine je podrška koju će imati u revanš meču.

"Nama su naši navijači uvek 12. igrač i ja volim kad nas oni bodre i kad nas nose. Od kako sam došao ovde, mi stvarno imamo veliku podršku, a ja bih samo voleo da je to tokom svih 90 minuta i da kako navijaju u prvom, tako navijaju i u drugom poluvremenu. Mojim igračima je tada lakše da daju svoj maksimum i da na istom nivou odigraju ceo meč", rekao je Lalatović.

On ne krije da su ih sa tribina "nosili" i u prvom duelu protiv Dinama.

"U prvom poluvremenu protiv Dinama, navijači su nam pomogli da odigramo onakav presing i kad god imamo takvu podršku, ja se ne bojim nikoga. Značiće nam njihova podrška u Brestu i nadam se da ćemo zajedničkim snagama izboriti plasman u plej-of za Ligu Evrope".

Utakmica između Dinama i Vojvodine na programu je u četvrtak, sa početkom od 19.45 časova po srednjeevropskom vremenu, a Lalatović će ekipu do polaska na revanš odvesti na dvodnevne pripreme na Frušku Goru.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC