• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo o Klopu i Vengeru: Neka rade šta hoće

Autor mondo.rs

Portugalac se osvrnuo na komentare kolega, koji su negativno pričali o transfer politici Mančester junajteda. Govorio je i o Polu Pogbi.

Nova sezona Premijer lige još nije počela, ali se tenzija polako oseća.

Jirgen Klop i Arsen Venger nedavno su javno kritikovali odluku Mančester junajteda da "napadne" Pola Pogbu zaista velikim novcem (120 miliona evra), pa se danima iščekivao odgovor Žozea Murinja, novog menadžera "đavola".

Očekivano, Portugalac je imao šta da kaže na tu temu.

Odgovor im je poslao u petak i nije bio previše oštar, ali je Nemcu i Francuzu stavio do znanja da su mu zasmetale izjave koje je pročitao u medijima.

"Čuo sam dvojicu kolega iz drugih klubova koji pričaju o nama. To ne volim. To nije etički. Postoje stvari koje 'nisu etičke' kada ih ja uradim, a kada ih neko drugi uradi, onda nema takvih komentara. Ne želim da govorim o drugima. Neka rade šta im je volja", rekao je Murinjo u petak.

Očigledno "ciljajući" Klopove i Vengerove izjave, Murinjo je nastavio o poslovanju svog kluba ovog leta.

"Dobro radimo na tržištu. Doneli smo neke odluke i rešili smo da dovedemo četvoricu igrača, a ne desetoricu. Ta četvorica su nivo Mančester junajteda i njima zaista možemo da popravimo kvalitet ekipe. Ne dovodimo samo da popuno broj. Tako mi radimo"



Potom je govorio o svakom novajliji ponaosob, iako im nije glasno rekao imena.

"Doveli smo mladog defanzivca kome je potrebno vreme da postane vrhunska klasa, ali koji definitivno ima veliki potencijal (Erik Baji). Doveli smo kretivca za koga znamo da ima kvalitet (Henrik Mkitarjan). Doveli smo super napadača (Zlatana Ibrahimovića) i dovešćemo veoma dobrog vezistu (Pola Pogbu). Pokušavamo da napravimo ravnotežu. Zadovoljan sam sastavom. Veoma sam zadovoljan trudom koji je klub uložio. Što se tiče drugih, oni nisu moj problem", podvukao je Portugalac.

Upitan da kaže nešto konkretno o dolasku Pola Pogbe, "Posebni" je objasnio da se nada završetku te transfer sage pre prve utakmice, zakazane za nedelju protiv Lestera.

"Imamo 22 igrača i imaćemo 23, ali ne volim da govorim o drugim klubovima ili igračima drugih klubova. Drugi menadžeri vole to da rade - da govore o mom klubu i mojim igračima. Veoma sam pragmatičan u vezi s tim i moja kuća mi je jedina važna. Ne komšijina. Pol Pogba je fudbaler Juventusa i biće to sve dok zvanično više ne bude. Zato, ostavimo to kakvim jeste. Prelazni rok se završava 31. ovog meseca i mislim da klub zaista radi sve što može da uradi sav posao pre 14. avgusta i početka sezone", stavio je tačku zasad Žoze Murinjo. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC