• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalatović: Najavili smo da ćemo napasti

Autor mondo.rs

"Partizan ima sjajan tim, ali je u maloj krizi. Ja sam najavio da ćemo igrati ofanzivno, što smo i u radili", kaže trener Vojvodine posle pobede u Humskoj.

 Lalatović: Najavili smo da ćemo napasti Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Ono što je najavio, to je i učinio. Nenad Lalatović je pre dolaska u Beograd na derbi utakmicu trećeg kola Superlige protiv Partizana rekao da će Vojvodina doći da napadne crno-bele. Tako je i bilo, a na kraju se Novosađani vraćaju kući sa tri boda. Pobedili su 3:1.

Novinar TV Arena Sport konstatovao je posle utakmice u razgovoru sa Lalatovićem da su igrači Vojvodine došli u Humsku bez ikakvog straha od rivala.

"Ne mogu da kažem da nismo poštovali Partizan, to je sjajan tim ali je u maloj krizi. Zaslužuju više bodova nego što imaju. Ja sam najavio da ćemo igrati ofanzivno, što smo i uradili. Igrali smo sa trojicom u napadu. Nismo se uplašili. Čestitam igračima, stvarno su se borili. nije lako pobediti dva puta za četiri dana, kao mi u Brestu i na stadionu Partizana. Uz to smo primili samo jedan gol", rekao je Lalatović i istakao da je njegov tim "apsolutno zasluženo pobedio".

Koji minut kasnije, dok je razgovarao sa novinarima dnevnih listova i portala, iz gostujuće svlačionice moglo se čuti veselje.

"Slavi se, igrači imaju pravo na to", zadovoljan je bio Lalatović.

Vojvodina posle dva kola (zbog odložene utakmice u Novom Pazaru) ima šest bodova, a uspela je i da se plasira u poslednje kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Na pitanje o ambicijama kluba, Lalatović je rekao:

"Otišlo nam je osam igrača, još sklapamo tim, ali ambicije su nam sve veće i veće".

Zatim je nastavio...

"Mi ne letimo, sada smo u dobroj formi, biće sigurno uspona i padova i zamora materijala. Nemamo kao Zvezda ili Partizan širok igrački kadar, nego rotiramo 16 do 18 igrača".

Trener "lala" osvrnuo se i na bivše igrače Partizana, sada vedete njegovog tima.

"Trujić i Malbašić i dalje imaju kvalutet za Partizan. Nije mi jasno zašto su ih pustili... Mi uzimamo igrače koje drugi klubovi neće i kod nas dolaze bez obeštećenja... Hvala Upravi kluba što sve što nam je obećano dobijamo na vreme", istakao je Lalatović i zaključio:

"Lepo je večeras biti Novosađanin, igrač i trener Vojvodine".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC