• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lalat pred AZ: Kad nešto jako želiš - ostvari se!

Autor mondo.rs

"Želimo da obradujemo svakog Novosađanina. Želimo to svim srcem, a daćemo sve od sebe za istorijski plasman u grupnu fazu Lige Evrope", kazao je trener Vojvodine Nenad Lalatović pred prvi meč sa AZ Alkmarom.

 Lalat pred AZ: Kad nešto jako želiš - ostvari se! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS



Već sredinom avgusta pred Vojvodinom je meč sezone.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu Evrope igra se na njihovom "Karađorđu", a protivnik nije nimalo naivan. Holandski AZ Alkmar pokušaće da nastavi dobar niz u evropskim utakmicama pošto su u prethodnih pet sezona četiri puta igrali grupnu fazu, a dva puta i četvrtfinale ovog takmičenja.


Jasno je ko je iskusniji u takvim mečevima, ali pita se i Vojvodina koja je u odličnoj formi na početku sezone, a za sada "lale" ne znaju za poraz.

Nadaju se da će tako biti i posle prvog meča u Novom Sadu.

AZ je pre godinu dana već bio u Srbiji, kada je igrao protiv Partizana (i izgubio obe utakmice), ali Nenad Lalatović upozorava da se njihov sastav promenio za to vreme. Na bolje.

"Po mom mišljenju to nije isti tim koji je igrao sa Partizanom. AZ tada i sada su dva različita tima. Sada su kvalitetniji. Igraju napadački fudblal, krasi ih probojnost po bočnim pozicijama, mogu da naprave probleme svakoj ekipi. Osim toga, oni sjajno koriste prostor, a znaju i da igraju na rezultat. Snaga njihovog tima je velika", kazao je Lalatović i dodao da o njima dovoljno govori to što su napadača Jansena prodali u Totenhem (20 miliona evra), a da je ne tako davno trener bio i Luj van Gal.

FILIP KNEŽEVIĆ

Dosadašnji fudbaler Čukaričkog Filip Knežević predstavljen je na konfereciji za medije pred AZ. On je sa Vojvodinom potpisao ugovor na dve godine, a Lalatović kaže da je to fudbaler koji dobro koristi prostor i da će se lako uklopiti u njegov sistem rada. "Nadam se da ću to opravdati golovima i asistencijama, nadam se da će Vojvodina igrati dobro i po mom dolasku. Znam gde sam došao, a nadam se da ću sa trenerom sarađivati kao u Čačku", kazao je Knežević.

Dobra vest za Lalatovića je i to što su se Nikola Trujić i Siniša Babić oporavili od povreda.Pogledali smo njihove dve utakmice H i PSV,

"Mi smo veliki klub, a naš san se zna. To je da uđemo u grupnu fazu Lige Evrope, a kada nešto jako želiš, onda ti se to i ostvari. Sjajno smo igrali u Ligi Evrope, kao i u Prvenstvu, pa zato imamo pravo da se nadamo, da sanjamo, a da li smo u pravu dokazaće ovaj dovmeč. I njihovi i naši igrači imaju po dve ruke i dve noge, a na terenu nek pobedi bolji", rekao je on.

Stadion "Karađorđe" je skoro rasprodat, ostalo je još malo karata za istok i sever.

"Želimo da obradujemo svakog Novosađanina. Želimo to svim srcem, a daćemo sve od sebe za istorijski plasman u Ligu Evrope", poručio im je Lalatović.

Utakmica Vojvodina - AZ Alkmar igra se u četvrtak na "Karađorđu" od 20 časova, a revanš je na programu za sedam dana u Holandiji.

(Milutin Vujičić - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC