• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Arsenal preživeo šampiona, Lester oštećen!

Autor mondo.rs

Dugo je čekao Lester da "stisne" nesigurne "tobždije" na svom stadionu, a kad su to šampioni uradili – bili su oštećeni.

Možda je sveopšta inicijativa šampiona, na 0:0, mogla da počne i ranije.

No, kada je krenula opsada gola Petera Čeha, usledila je i velika nepravda.

Hvaljeni engleski sudija Mark Klatenburg, kojeg je UEFA odredila da sudi i poslednje finale Lige šampiona i finale Evropskog prvenstva, propustio je priliku da dosudi očigledan penal koji je na ulasku u nadoknadu vremena napravio Ektor Beljerin nad Ahmedom Musom.



Ceo svet očekivao je Klatenburgovu ruku usmerenu ka beloj tački, ali je on odmahnuo istom i sačuvao Arsenal možda i drugog poraza u prva dva kola.

I posle toga, "lisice" su imale dve odlične šanse da u "minut do 12" pošalju loptu iza leđa Čeha, ali je Džejmi Vardi šutirao pravo u golmana gostiju, a Musa bio uplašen kad se žestoko "felširana" lopta našla pred njim.

Na kraju – 0:0, što će više obradovati Arsena Vengera, čoveka kojeg su i ove večeri pojedini navijači na tribinama "King Power" stadiona terali u penziju.



"Tobdžije" su bile ravnopravan i donekle opasan rival u prvom poluvremenu, međutim u drugom ih je pretrčao i nadigrao sastav menadžera Klaudija Ranijerija, koji je na otvaranju sezone doživeo dva poraza – prvi od Mančester junajteda u Komjuniti šildu, a drugi od Hala u 1. kolu Premijer lige.

Ako je nešto dobro u ovom rezultatu Arsenala, to je sačuvana mreža, koja je pre sedam dana četiri puta bila "nategnuta" na "Emirejtsu" u derbiju sa Liverpulom.

Od mogućih šest, prvi i drugi na tabeli iz prošle sezone osvojili su po bod do sada...




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC