• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezdin oproštaj od Gavrića: Srećno (u Voši)

Autor mondo.rs

Ofanzivac crveno-belih definitivno je napustio Ljutice Bogdana. U Novom Sadu je već zadužio opremu svog novog tima.

 Dejan Gavrić prešao u Vojvodinu Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Iako je bilo nagoveštaja da će krilni napadač Crvene zvezde Nenad Gavrić (25) ovog leta otići u Izrael, on će ostati u Srbiji.

U finišu prelaznog roka, očekuje se još samo ozvaničenje njegovog transfera u Vojvodinu, koja je tako u poslednjih desetak dana angažovala i bivšeg igrača Partizana (Filipa Kneževića) i bivšeg igrača Zvezde.

Iako se Vojvodina još nije oglasila, Crvena zvezda obratila se Gavriću preko svojih zvaničnih profila na društvenim mrežama i poželela mu sve najbolje u nastavku karijere.

"Gavro, hvala i srećno", poručeno je iz Ljutice Bogdana.

Želimo Nenadu Gavriću puno sreće i uspeha u nastavku karijere! #fkcz #czv #zvezda #crvenazvezda

A photo posted by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk) on



Dan ranije, bivši prvotimac Napretka i šabačke Mačve lično je najavio gde će nastaviti karijeru, postavivši takođe na Instagramu svoju fotografiju u opremi Vojvodine.

Selidbom u Novi Sad, Gavrić će se ponovo udružiti sa trenerom Nenadom Lalatovićem, koji ga je vodio i u Napretku i u Crvenoj zvezdi. Šansu da debituje, kao i Knežević, mogao bi da dobije sredinom septembra, kada će biti završena prvenstva pauza zbog obaveza reprezentacije.

Kovačević u Spartaku

Sa druge strane, Vojvodinu će ove nedelje napustiti vezista Nikola Kovačević, koji odlazi na pozajmicu u Spartak iz Subotice. On je u dresu "lala" odigrao pet utakmica, a stigao je u klub pre tačno 12 meseci iz Radničkog iz Kragujevca.

Sa još jednim ofanzivcem u rotaciji, ekipa Vojvodine dobiće dodatni "plus" u nastavku borbe za vrh tabele, gde se trenutno i nalazi, sa samo tri boda manje od lidera Crvene zvezde, ali i odigranom utakmicom manje.

Gavrić je početkom avgusta bio na meti jednog izraelskog kluba, a Vojvodina je bila zainteresovana za njega i prošle zime, kada je ipak odlučio da ostane na "Marakani" i da se bori za minutažu, koju ipak nije dobio.

Dres Crvene zvezde Gavrić je nosio od leta 2014, kada je stigao upravo na Lalatovićevo insistiranje. U međuvremenu je za prvaka Srbije odigrao 25 utakmica i postigao dva gola, s tim da je u takmičarskoj 2014/15 imao daleko veću minutažu (16 utakmica) i značajniju ulogu nego u šampionskoj sezoni Zvezde - 2015/16.

A photo posted by Nenad Gavric (Milos) (@gavricnenad) on




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC