• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVANIČNO: Lalatović ostaje u Vojvodini!

Autor mondo.rs

Nakon dugog sastanka sa članovima Uprave kluba Nenad Lalatović odlučio da ostane trener Vojvodine.

 ZVANIČNO: Lalatović ostaje u Vojvodini! Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS


Sada je i zvanično!

Fudbalski klub Vojvodina potvrdio je na svom zvaničnom sajtu da će Nenad Lalatović ostati trener "lala" pošto je nakon dugih pregovora sa članovima Uprave došao do "zajedničkog jezika".

On je tražio da mu se niko ne meša u posao, odnosno da nijedan menadžer ne može da prisustvuje njegovim treninzima, što mu je ispunjeno, a poslednja "prepreka" ticala se toga da ne može da dobije otkaz pre kraja sezone...

Prema njegovim rečima i tu je postignut dogovor.

"U suštini, to je garancija da ne mogu biti smenjen, ako smo među timovima koji idu u Evropu, a siguran sam da ćemo na tom mestu biti i dalje. Meni je to dovoljno i u ugovoru će to biti i napisano", kazao je Lalatović za zvanični sajt koji je dodao da nijednog trenutka nije tražio povišicu.

Trener Nenad Lalatović je u sredu uveče nakon pobede nad Novim Pazarom nagovestio pregovore sa Upravom o ostanku u Vojvodini, potom su oni odgovorili na njegove zahteve na zvaničnom sajtu, da bi ubrzo održali zajedničku konferenciju za medije na kojoj su dodatno zbunili sve prisutne.

Nenad Lalatović je na konferenciji kazao da je ono što on traži "suludo i da to niko ne može da mu da", misleći na klauzulu da ne može da bude otpušten pre juna naredne godine, i da sa druge strane ima ponudu četvorogodišnje saradnje sa Čukaričkim - i tako između redova poručio da napušta novosadski klub, ali se desio obrt...

On sa Vojvodinom ima odličan skor u domaćem prvenstvu od 6 pobeda i 2 nerešena ishoda, a već u nedelju njegova ekipa čeka Borac na "Karađorđu".

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC