• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VOJVODINA: Posebne premije za pobedu nad Zvezdom

Autor mondo.rs

Upravni odbor i Sponzorski pul FK Vojvodina odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba dodele posebne premije u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom u Beogradu.

 VOJVODINA: Posebne premije za pobedu nad Zvezdom Izvor: MN PRESS

Vojvodina želi da nastavi trijumfalni niz u domaćem prvenstvu, a koliko je ozbiljna u nameri govori da se iz Beograda (ponovo) vrati preko mosta kod Beške radosna, govori i poslednja informacija iz Novog Sada.

Na sajtu Vojvodine objavljena je informacija da će igrači dobiti "posebne premije" ako pobede Zvezdu u nedelju u Beogradu.

"Zbog važnosti utakmice koja se u nedelju igra na stadionu 'Rajko Mitić' u Beogradu i velike želje da se Vojvodina učvrsti na liderskoj poziciji na tabeli Superlige, Upravni odbor i Sponzorski pul kluba odlučili su da igračima i članovima stručnog štaba isplate ekstra premije ukoliko se ekipa sa gostovanja vrati sa osvojena tri boda", piše u saopštenju.

Klub je izrazio "veliku želju da se na gostujućem terenu pokaže jedinstvo navijača, igrača, stručnog štaba, sponzora i uprave kluba" i da "na sportski i viteški način dođe do pobede".

Vojvodina je lider prvenstva i jedina neporažena ekipa. Novosađani su u 3. kolu pobedili Partizan 3:1 usred Humske, a istim rezultatom su triumfovali i na Banovom brdu, protiv Čukaričkog u 6. kolu Superlige.

Vojvodina je još jednom bila gost u Beogradu ove jeseni. Protiv Rada na Banjici bilo je 0:0.

Derbi utakmica 10. kola prvenstva Srbije Crvena zvezda - Vojvodina biće odigrana u nedelju, 25. septembra, od 19 časova (direktan TV prenos Arena sport 1).

Izvor: MN PRESS

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC