• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ješić o optužbama: Tražiću odštetu od Francuza

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Srpski trener odgovorio na navode svog nekadašnjeg igrača da mu je tražio novac za mjesto u timu.

 Ješić o optužbama: Tražiću odštetu od Francuza Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

  Francuski fudbaler Fabijen Budaren iznio je ove nedjelje žestoke optužbe na račun srpskog trenera Miodraga Ješića, poručivši da mu je u Liteksu tražio novac da ga uvrsti u startnu postavu.

Nekadašnji vezista otkrio je da je zbog toga čak jednom i udario Ješića na treningu i da je zbog toga bio dva mjeseca suspendovan

U razgovoru za "Kurir", Ješić je najavio da će tužiti Francuza zbog tih navoda

"U pitanju je povreda ugleda i tražiću odštetu. U ozbiljnim sam pregovorima sa pet klubova i neko sada pokušava da mi stopira transfer nekom izmišljenom aferom od prije osam-devet godina. Svima koji me poznaju jasno je da sam u karijeri imao mnogo problema upravo zbog toga što se nisam bavio takvim stvarima i javno sam govorio o tome", izjavio je Ješić.

U dahu je podvukao...

"Imam 57 godina, preko dvije i po decenije sam trener, radio sam na tri kontinenta i nikad nisam došao u situaciju da uđem u fizički kontakt sa igračem. Dakle, pored tvrdnje da sam mu tražio novac, laž je i da me je udario tokom boravka u Dubaiju. Pa da je to zaista tako, da li zaista mislite da niko o tome ne bi napisao ništa punih osam godina?"

Ješić je priznao takođe i da je nastavio da prati Premijer ligu Bosne i Hercegovine, a osvrnuo se i na bivši klub sa "Koševa".

"Pratim i dalje prvenstvo u BiH, ali ne onako kako sam ranije. Vidim da je i dalje Zrinjski u vrhu, to je ozbiljan i veoma organizovan klub i ne bi bilo iznenađenje da ponovo osvoje titulu. Što se tiče Sarajeva, najveći problem su česte promjene. Na kratak period se ne može napraviti ozbiljan rezultat i potrebno je imati strpljenja. Ovako se svodi sve na to da jedan stručni štab ima svoje planove, drugi dođe sa svojom vizijom i to u konačnici sve utiče na klub. Sa čestim smjenama se ne može postići kontinutiet", rekao je Ješić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC