• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novosađani bi da nastave da "dišu za vrat" Zvezdi

Autor mondo.rs

Vojvodina u prethodna tri duela nije pobedila Radnik. Hoće li uspeti u petak?

 Novosađani bi da nastave da "dišu za vrat" Zvezdi Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Duel Vojvodine i Radnika "otvoriće" 15. Kolo Superlige Srbije, poslednje pred reprezentativnu pauzu.

Trener novosadske "stare dame" Nenad Lalatović uverava da njegovu ekipu nije poremetio poraz u Nišu od Radničkog (1:0) i da je atmosfera u timu jako dobra. Nije želeo da komentariše tri uzastopna poraza na gostujućim terenima, nego se okrenuo narednog protivniku.

Timu koji Vojvodina u dosadašnja tri duela nije uspela da pobedi.

"Zaboravili smo poraz u Nišu i on ne može da nas poremeti iz mnogo razloga. Dolazi tim koji ima kvalitet i koji bolje igra na strani nego kod kuće jer dobro igraju na polukontre i kontre i brane se sa deset igrača iza lopte. Ne zanima nas ko dolazi i uvek ću reći da idemo na pobedu", počeo je Nenad Lalatović na konferenciji za medije.

Vojvodina protiv Surduličana ima dva poraza i remi, ali domaću publiku raduje to što su "lale" maksimalne na svom stadionu i imaju šest pobeda iz isto toliko mečeva. Žele Novosađani da se niz nastavi, ali da li je vreme za priču o "neosvojivoj tvrđavi"?

Prinudne promene u sastavu

Nenad Lalatović za predstojeću utakmicu neće moći da računa na povređene Trifunovića, Mićića i Aksentijevića, kao i na standardne članove prve postave Nikolu Antića i Novicu Maksimovića koji propuštaju ovaj meč zbog kartona. Iz tog razloga će za tim konkurisati trojica mlađih igrača, koje nije imenovao.

Nenad Lalatović je napravio dugačak uvod, pa onda rekao...

"Ne bih da opterećujem igrače pričom o neosvojivoj tvrđavi. Ja to želim, takav mi je temperament, svakog želim da pobedim. To želim da prenesem na svoje igrače i smatram da pobedi onaj koji prvi zada udarac. Ovde na 'Karađorđu' igramo jako dobro i navijači su naš 12. navijač", kazao je on.

Petnaesto kolo znači i da se završava "jesenji deo sezone", kako se on zvao pre uvođenja podele bodova i tabele. Lalatović je istakao da je zadovoljan rezultatima – s obzirom na veliki broj odlazaka igrača.

"Naš cilj je da Vojvodina igra Evropu i da dišemo za vrat prvoplasiranom timu. Ja sam jako zadovoljan poslednjim rezultatima, ako bi Bog dao da pobedimo u petak imali bismo deset pobeda, što je jako dobro. Sutra podvlačimo crtu šta smo uradili u jesenjem delu".

Meč između Vojvodine i Radnika igra se u petak od 17 časova na "Karađorđu" uz prenos na Arena Sport. Ulaz na stadion Karađorđe je besplatan.

(Milutin Vujičić – MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC