• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mitrović u Njukaslu do kraja sezone, a onda...

Autor mondo.rs

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Mitrović neće preći iz Njukasla u Napoli u zimskom prelaznom roku, otkrio je danas njegov agent.


Engleski mediji navodili su prethodnih dana da će Napoli platiti 20 miliona evra Njukaslu za centarfora u januarskom prelaznom roku, kao zamenu za povređenog Arkadijuša Milika, ali je menadžer Nenad Jestrović to demantovao.


"Vrlo je malo verovatno da će se to desiti. Jedino što je sigurno jeste da će Mitrović završiti sezonu u Njukaslu", rekao je Jestrović za italijanske medije.

Menadžer je kazao da nije bilo nikakvih konakata.

"Apsolutno niko nije kontaktirao Mitrovića, ni preko mene ni preko kluba. U prošlosti je bilo nekih kontakata, ali sada ne dolazi u obzir. Provešće još šest meseci u Engleskoj, a onda će odlučiti šta će raditi ubuduće", rekao je Jestrović.

Mitrović je ove sezone postigao pet golova u devet utakmica za Njukasl, koji se takmiči u drugoj ligi Engleske, i pokušaće sa ovim timom da izbori povratak u Premijer ligu. On se trenutno nalazi u Srbiji gde trenira sa reprezentativcima naše zemlje i sprema se sa duel sa Velsom u subotu.


"Mitrogol" je prethodnih dana više puta govorio za engleske medije i isticao je da je još kao "klinac" navijao za Njukasl i da je prelazak u ovaj klub ispunjenje sna za njega.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC