• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Junajted se povukao i izgubio dva boda!

Autor mondo.rs

"Đavoli" bili u "pol" poziciji da dobiju utakmicu, ali su se u finišu povukli i primili pogodak koji je Arsenalu doneo bod.

Bod na "Old Trafordu" zbog kog će Arsen Venger biti mnogo zadovoljniji!

Njegova ekipa je veći deo utakmice bila u "podređenom položaju" i oslanjala se na dobru odbranu, ali je kapitulirala kada je Huan Mata dočekao sjajan povratni pas Andera Erere u 68. minutu i lako savladao Petra Čeha. Bilo je to zasluženo vođstvo tima koji je hteo pobedu.

Mančester junajted je bio bolji i oni su ti koji su diktirali tempo, ali odluka da se povuku u finišu utakmice pretvorila se u gubitak dva boda. Venger je pogodio sa izmenama - za remi!

Rezervisti su bili u glavnim ulogama!

Sjajni Olivije Žiru je u 89. minutu iskoristio odličan prodor "Oksa" i savladao Davida de Heu. Bio je to prvi udarac Arsenala u okvir gola, ali je i to bilo dovoljno za sedmi remi u mečevima Murinja i Arsena Vengera.

MANČESTER JUNAJTED - ARSENAL 1:1 (0:0)

Francuski stručnjak "ostao je" na samo jednoj pobedi u mečevima sa Žozeom Murinjom (16 utakmica: 8 pobeda Murinja, 7 remija i 1 pobeda Vengera), ali će ovaj meč doživljavati kao trijumf.

Njih dvojica su uoči meča "nastavili rat", oštriji je bio Murinjo, na početku su se pozdravili "bez gledanja u oči", a na kraju su jedan drugom pružili ruku i srdčano čestitali na osvojenom bodu. Kada je bitka već bila završena...

Izostanak Zlatana Ibrahimovića, i dvojice ponajboljih štopera, nije mnogo smetao "đavolima" koji su držali sve konce u svojim rukama i odigrali odličan meč. Biće nezadovoljniji Murinjo i suđenjem pošto je mislio da je njegov tim oštećen u finišu prvog poluvremena kada je Antonio Valensija pao u kaznenom prostoru nakon duela sa Monrealom. Mariner je samo odmahnuo rukom...


Ubacivanje Žirua je bila neminovnost, a on se Vengeru odužio novim pogotkom.

Prvo je u prethodnom kolu sam doneo pobedu protiv Sanderlenda, a sada je pogodio i u velikom derbiju. Da li će to biti dovoljno da se izbori za ulogu startera?

JUNAJTED: De Hea - Darmijan (od 64. Blind), Roho, Džons, Valensija - Kerik, Erera, Pogba - Marsijal (od 63. Runi), Mata - Rašford.

ARSENAL: Čeh - Dženkinson (od 83. Čembrlen), Mustafi, Košćelni, Monreal - Elneni (od 73. Žiru), Kokelan (od 80. Džaka) - Ramzi, Ozil, Volkot - Sančez.


PREMIJER LIGA 12. KOLO:

Mančester junajted - Arsenal 1:1 (0:0)
/Mata 68 - Žiru 89/

Kristal Palas - Mančester siti (16.00)
Everton - Svonsi
Sautempton - Liverpul
Stouk - Bornmut
Sanderlend - Hal
Votford - Lester
Totenhem - Vest Hem (18.30)

u nedelju:

Midlsbro - Čelsi (17.00)

u ponedeljak:

VBA - Barnli (21.00)

TABELA: Liverpul 26, Čelsi 25, Arsenal (+1) 25, Mančester siti 24, Totenhem 21, Mančester junajted (+1) 19, Everton 18, Votford 15, Barnli 14, Sautempton 13,  VBA 13, Stouk 13, Bornmut 12, Lester 12, Midlsbro 11, Kristal Palas 11, Vest Hem 11, Hal 10, Svonsi 5, Sanderlend 5

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC